Pages Menu
Categories Menu

Posted on Nov 14, 2018 in Personal, Politic, Social | 0 comments

Conferința ANES “O voce comună către o lume fără violență bazată pe gen”

Felicitări organizatorilor conferinței “O voce comună către o lume fără violență bazată pe gen – mecanisme de intervenție și modele de bune practici privind violența bazată pe gen”: Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES) și doamnei președinte Grațiela Drăghici, precum și Ministerului Justiției și Securității Publice din Regatul Norvegiei, pentru o dezbatere de succes pe o temă deosebit de importantă – combaterea violenței bazate pe gen!

România acordă o importanță mare nu numai măsurilor pentru asigurarea egalității de gen și combaterea violenței domestice și a violenței împotriva femeilor, dar și celor pentru promovarea și protejarea drepturilor femeilor, în general, și împuternicire a femeilor prin educație și mentorat. De aceea, între primele măsuri adoptate de Guvernul Dăncilă anul acesta s-a numărat introducerea prevederii obligatorii pentru firmele cu cel puțin 50 de angajați de a avea un expert în egalitatea de șanse.

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, în cooperare cu Ministerul Justiției și Securității…

Publicată de Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati – ANES pe Marţi, 13 Noiembrie 2018

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.