Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 8, 2015 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Comisiile reunite pentru afaceri europene se întrunesc pentru a discuta cu premierul proiectul de mandat cu care acesta va participa la reuniunea Consiliului European

deputat

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor şi Senat se întrunesc astăzi pentru a discuta cu premierul Dacian Cioloş proiectul de mandat cu care acesta va participa la reuniunea Consiliului European

ANUNŢ DE PRESĂ

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor şi Senat se întâlnesc la o discuţie cu prim-ministrul Dacian Cioloş, în scopul definitivării mandatului de reprezentare a României la Consiliului European care va avea loc la Bruxelles în perioada 17-18 decembrie 2015. Întâlnirea se desfăşoară începând cu ora 15 la sala de şedinţe a Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, nivelul P.

Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene, a susţinut că întâlnirea reprezintă o  expresie a intrării în normalitate a relaţiilor dintre instituţiile statului în ceea ce priveşte reprezentarea intereselor României pe plan extern. “Salut această iniţiativă a premierului de a solicita mandat din partea Parlamentului înaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles. Este o dovadă de normalitate ca între Parlament, Preşedinţie şi Guvern să existe cooperare şi consens, astfel încât interesele ţării noastre şi ale cetăţenilor să fie corect reprezentate”, a declarat Ana Birchall.

Presa este invitată să participe la începutul întâlnirii, precum şi la declaraţiile de presă de la final. Accesul reprezentanţilor mass-media acreditaţi la Camera Deputaţilor se face pe la intrarea S2. Jurnaliştii care doresc să participe la eveniment şi nu sunt acreditaţi la Parlament sunt rugaţi să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021/312.08.27, fie prin e-mail la adresa [email protected].

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.