Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 13, 2014 in Politic | 0 comments

Comisia pentru Afaceri Europene sustine stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor.

Comisia pentru Afaceri Europene din Camera Deputaţilor a avizat favorabil, cu unanimitate de voturi proiectul de lege iniţiat de Guvern, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii înregistrat cu PL-x nr. 88/2014. Şedinţa comisiei a avut loc în data de 11 martie 2014.

În şedinţa de marţi, Comisia pentru Afaceri Europene şi-a arătat susţinerea unanimă faţă de adoptarea unui proiect foarte important pentru IMM-urile din România. Proiectul are o relevanţă deosebită pentru transpunerea documentului programatic al UE, Small Business Act.

Iniţiativa Guvernului este pozitivă şi dorită de IMM-urile din România. În cadrul dezbaterilor, Comisia a hotărât să avizeze favorabil proiectul de lege cu amendamente. Am hotărât, împreună cu colegele şi colegii din comisie, ca pentru implementarea mai eficientă a „Small Business Act” să acordăm o prioritate la finanţare, programelor microintreprinderilor destinate produselor ecologice sau care aparțin afacerilor de mediu și produselor sau serviciilor inovative. În ceea ce priveşte spre exemplu produsele ecologice, ştim cu toţii că România are un potenţial foarte mare în acest sector, din păcate încă neexploatat.Este foarte bine că proiectele de lege iniţiate de Guvern se bucură de susţinere în cadrul Comisiei pentru Afaceri Europene, mai ales când vorbim de proiecte cu un impact pozitiv asupra mediului de afaceri în general şi asupra sectorului IMM-urilor în particular.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.