Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 27, 2015 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaților va dezbate Planul Juncker

deputat

Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaților va dezbate Planul Juncker

ANUNŢ DE PRESĂ

Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, în colaborare cu Comisia pentru buget, finanţe și bănci și cu Comisia pentru politică externă organizează, marţi, 28 aprilie, începând cu ora 13.00, reuniunea ”Planul Juncker – instrument pentru reducerea decalajelor economice între statele membre; beneficii pentru România”. Evenimentul va avea loc la Sala “Drepturile Omului” din Palatul Parlamentului și va fi moderat de deputatul Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene.

“Planul de investiţii pentru Europa interesează în cel mai înalt grad şi ţara noastră fiindcă de reuşita lui, de buna şi corecta implementare depind politicile cheie ale Uniunii Europene în direcţia depăşirii efectelor crizei economice, reducerea decalajelor şi reînscrierea UE pe un trend de creştere economică sustenabilă”, a declarat Ana Birchall, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene.

Dezbaterea își propune să marcheze un dialog real pe tema Planului Juncker precum și pe tema instrumentelor pe care țara noastră le are la dispoziţie pentru a valorifica avantajele Planului de investiţii. La eveniment au confirmat prezenţa numeroşi oficiali – parlamentari, lideri politici, actori instituţionali, precum și reprezentanți ai unor ONG-uri.

Presa este invitată să participe la eveniment. Accesul reprezentanților mass-media acreditaţi la Camera Deputaților se face pe la intrarea S2. Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment și nu sunt acreditaţi la Parlament sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021/312.08.27, fie prin e-mail la adresa [email protected].

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.