Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 30, 2013 in Politic | 2 comments

Comisia Europeana confirma ca Romania indeplineste criteriile pentru aderarea la Spatiul Schengen

Poziția Comisiei Europene confirmă faptul că nu există legătură între MCV și aderarea la Spațiul Schengen. România îndeplinește criteriile și are dreptul să fie în Schengen.

Fac apel la politicienii români care din interese mărunte denigrează România în afară, promovând informații false despre situația din țară, sa înceteze. Obiectivele de politică externă ale României, cum este aderarea la Spațiul Schengen, trebuie să se bucure de sprijinul tuturor oamenilor politici. Dincolo de partizanate, există un interes național care trebuie pus pe primul loc.

Asa cum am sustinut si la recenta reuniune COSAC, in ceea ce privește aderarea la Schengen a României și Bulgariei, am aprecia într-un mod deosebit o poziție a Președinției irlandeze, care să determine adoptarea unei decizii privind calendarul de aderare. Mai mult, consider ca este nevoie de o ridicare rapidă a restricțiilor pentru români pe piața muncii, având în vedere că Uniunea Europeană este legată în mod indisolubil de libera circulație pe piata muncii.

.

2 Comments

  1. Toată stima şi consideraţia pentru cele scrise în acest articol.
    Din punctul meu de vedere România nu îndeplineşte o condiţie esenţială pentru aderarea la spaţiul Schengen!!!România nu prezintă nici o garanţie la graniţele sale din cauza MAFIEI DIN VĂMI şi COLABORĂRII VAMEŞILOR CU CONTRABANDIŞTII DE ŢIGĂRI,ALCOOL,PRODUSE PETROLIERE !!!
    România nu prezintă nici o garanţie că va putea fi un apărător al graniţelor Uniunii Europene.Cât tam-tam a făcut DNA,DIICOT,mascaţi, arestări masive,etc,etc.!!!REZULTATUL=ZERO BARAT!! TOŢI SUNT ÎN LIBERTATE ŞI-ŞI CONTINUĂ NESTINGHERIT ACTIVITATEA INFRACŢIONALĂ!!! CE A FĂCUT USL DIN MAI 2012 DE CÂND ESTE LA GUVERNARE??? ACELAŞI REZULTAT=ZERO BARAT !!! Va mai curge muuuuultă apă pe Dâmboviţa până să fim în stare să prezentăm UE garanţii serioase pentru a ne primi în spaţiul Schengen!!!

  2. romania indeplineste criteriile (formale) din vara lui 2011

Trackbacks/Pingbacks

  1. MCV de dreapta… « Motanul Incaltat - [...] Justitiei in cadrul mai larg al restrangerii tot mai accentuate a Statului din economie. Din cate am putut constata,…
  2. Bunastare pentru regine cu cadillac « Motanul Incaltat - [...] aduse cauzei de dreapta (“lip service”… aha!), Dl. Jindal, mentionat adesea ca viitor candidat la alegerile prezidentiale, are o…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.