Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 21, 2010 in Politic | 1 comment

Circ in Parlament…episodul n

Romania se afunda in criza economica indreptandu-se spre faliment statal iar in Parlament avem circ in loc de solutii serioase. Cu ce o fi gresit natia aceasta sa fie sufocata de aceasta dictatura a non-valorilor sincer nu stiu. Chiar nu se poate intelege ca in momente de criza este nevoie de oameni de stat, responsabili, nu de papusari politici? Poate puteti sa raspundeti voi. Mie imi este pur si simplu rusine de un asemenea spectacol dat pe bani publici.

1 Comment

  1. Si mie mi-e rusine, Ana draga, rusine dublata de-o mare lehamite … De tine mi-era insa dor… Fa tu ceva cu nesimtitii astia care ne trag rau de tot catre marginea prapastiei! Puterea ta e incomparabil mai mare decat a mea si-a altora care privesc neputinciosi la spectacolul sinistru de-a dreptul pe care ni-l ofera ,,alesii”… O seara frumoasa alaturi de dragii tai!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Peste 11.200 de companii româneşti in faliment « standard.ro | Platforma de comentarii, bloguri si opinii MONEY.ro - [...] ca am dreptate cand spun ca riscam falimentul statal daca se continua dezmatul pe bani publici, circ in Parlament…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.