Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 21, 2014 in Politic | 0 comments

Ceremonia de învestire a președintelui Klaus Iohannis

imageResizeAm participat astăzi la ceremonia de învestire a președintelui Klaus Iohannis la Palatul Parlamentului. Președintele a depus jurământul de învestire în faţa aleşilor parlamentari prezenţi la şedinţa solemnă a Senatului şi Camerei Deputaţilor, urmând să participe la ceremonia de predare-primire a funcţiei la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis preia mandatul într-un moment bun din punctul de vedere al dezvoltării stabile şi al creşterii economice pentru ţara noastră, dar într-o perioadă cu provocări însemnate pentru întreaga Europă. Noul președinte va trebui să asigure echilibrul atât în interiorul țării, cât și în relațiile cu partenerii noștri externi.

Mai mult ca oricând, românii vor acum un preşedinte care respectă şi lucrează împreună cu Parlamentul şi cu instituţiile statului. După mai mulţi ani în care și-au dorit să aibă parte de linişte, românii așteaptă un președinte care poate aduce înţelegere şi reconciliere în societatea noastră. Îmi doresc ca noul preşedinte să îi reprezinte pe toţi românii cu cinste şi cu mândrie și să pună întotdeauna interesul național mai presus de oricare altă preocupare. Îmi doresc un președinte care să fie un mediator între instituţii şi un factor de stabilitate în viaţa politică și îi urez succes domnului președinte Klaus Iohannis în mandatul său.

http://www.agerpres.ro/politica/2014/12/21/alerta-klaus-iohannis-a-depus-juramantul-de-investitura-in-functia-de-presedinte-12-11-55

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.