Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 5, 2014 in Comunicate, Politic | 0 comments

Cardul de sănătate va pune punct fraudelor din Sănătate

Comunicat de presă

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat că Guvernul Victor Ponta reprezintă prima administraţie publică centrală care a reuşit să implementeze cu succes modernizarea Cardului de Sănătate în România.

„Au fost mulţi cei care au fost lăsaţi să se îmbogăţească din suferinţa bolnavilor, graţie unui management specific regimului Băsescu-Boc. Guvernul Ponta pune punct acestor practici prin introducerea Cardului de Sănătate” a declarat Ana Birchall.

Deputatul PSD a apreciat distribuirea a 13 milioane de carduri de sănătate ca fiind cel mai important proces de reformă şi modernizare a sistemului de sănătate din România ultimilor 10 ani.

„Din 2006 şi până în prezent am asistat la blocaje inutile ale procesului de modernizare din Sănătate. Mă bucur că primul ministru Victor Ponta şi ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu au reuşit să realizeze un obiectiv important pentru milioane de români, beneficiari ai sistemului sanitar din România: introducerea cardului de sănătate. Putem spune că este cel mai important proces de modernizare structurală a sistemului de sănătate din ultimii 10 ani” a afirmat deputatul PSD Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.