Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 3, 2016 in Jurnal de campanie, Politic | 0 comments

Alături de Adriana Costorel, în comuna Pochidia, judeţul Vaslui

O prioritate a doamnei Adriana Costorel ca viitor primar în Pochidia este deschiderea unei farmacii pe raza comunei, în condiţiile în care, acum, pentru o banala aspirină, locuitorii comunei trebuie să se deplaseze până la Bârlad.
De asemenea, proiectul Adrianei Costorel prin care taxele locale vor fi micşorate, în acord cu nivelul veniturilor oamenilor din Pochidia, este foarte aşteptat de locuitorii comunei. La fel, consider că este o ideea foarte bună ca cetăţenii din Pochidia care nu deţin teren arabil să primească din rezerva de teren arabil a Primăriei Pochidia, astfel încât aceşti oameni să îşi poată îmbunătăţi nivelul de trai.
Ştiu foarte bine că problema alimentării cu apă este apăsătoare pentru locuitorii din Pochidia, mai ales în perioadele de secetă. De aceea, forarea unor puţuri de mare adâncime, care să alimenteze cu apă satele Borodeşti şi Pochidia, este un proiect foarte important. Şi sunt convinsă că doamna Costorel, alături de echipa PSD de la Consiliul Local, vor reuşi să îl realizeze în următorul mandat.
Sunt doar câteva dintre proiectele doamnei Adriana Costorel şi ale echipei PSD pe care le susţin şi care sunt convinsă că vor deveni realitate.
Votaţi Costorel Adriana primar pe 5 iunie!

1

2

3

4

5

6

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.