Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 19, 2014 in Politic | 0 comments

Campanie electorala pe ulitele din comunele Pogana, Pochidia si Zorleni

Astăzi, împreună cu reprezentanţii locali ai PSD, UNPR si PC ne-am prezentat în faţa alegătorilor din colegiul meu cu programul nostru electoral pentru Parlamentul European: România puternică în Europa. Am avut ocazia să ne întâlnim cu foarte mulţi vasluieni care ne-au primit foarte frumos şi ţin să le mulţumesc pentru asta. Am avut de asemenea ocazia să aflu de la firul ierbii faptul că preşedintele PNL Crin Antonescu şi-a pierdut popularitatea printre vasluieni.

Eu sunt mândră de faptul că vasluienii din Colegiul meu ştiu foarte bine ce se întâmplă pe scena politică şi chiar dacă nu mă bucură faptul că USL-ul a pierdut un aliat, este bine că oamenii ştiu că ambiţiile personale ale lui Crin Antonescu au stricat această alianţă.

Într-o notă mai optimistă vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine astăzi, din casă în casă: mulţumesc echipei absolut de invidiat de la Zorleni cu care este o onoare şi o bucurie să fac campanie, echipa condusă de un primar PSD cu care ne mândrim, doamna Paula Hultoană, mulţumesc Vicepreşedintelui PSD Pochidia, Puiu Marian, domnului Neagu Titi de la Pogana, domnului primar PC Gîfu Maricel şi echipei de consilieri.

De asemenea le mulţumesc şi colegilor din UNPR pentru ajutorul pe care ni l-au acordat astăzi. Am demonstrat că suntem o echipă unită şi puternică, de oameni care sunt mândri că sunt români.

 

Campanie electorală în satul Sălceni, comuna Pochidia.

Împreună cu vasluienii din comuna Pogana.

Campanie electorală în satul Popeni, comuna Zorleni.

Împreună cu echipa de la Zorleni, cu care este o onoare şi totodată o bucurie să fac campanie.

Campanie electorală în satul Popeni, comuna Zorleni.

În satul Popeni comuna Zorleni făcând afişaj cu cea mai tare echipă de campanie.

Afişaj în sat Popeni, comuna Zorleni.

Cu Paula şi Mihaela în Popeni, comuna Zorleni!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.