Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 17, 2014 in Politic | 0 comments

Avizarea favorabilă a bugetului Ministerului Afacerilor Externe

Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului au avizat favorabil bugetul Ministerului Afacerilor Externe pentru anul 2015, care prevede alocarea resurselor necesare îndeplinirii mandatului de realizare a politicii externe a României, participarea la procesul decizional european şi în organismele internaţionale, precum şi promovarea intereselor naţionale ale ţării noastre pe plan extern.

Vreau să le mulţumesc celor din ministerul Finanţelor şi colegilor mei din comisii pentru acordul exprimat pentru adoptarea amendamentului propus de mine, de suplimentarea cu 5 milioane de lei a finanţării programelor derulate în 2015 de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Românii care trăiesc în afara graniţelor şi organizaţiile reprezentative ale acestora trebuie să fie sprijiniţi prin proiecte de conservare a limbii şi a identităţii noastre naţionale, de cultivare a imaginii noastre pe plan extern şi mă bucur că amendamentul meu a fost votat astăzi.

http://www.mediafax.ro/politic/bugetul-mae-aprobat-de-comisiile-de-buget-cel-pentru-diaspora-dublat-in-comisiile-de-specialitate-13725867

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.