Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 22, 2016 in Comunicate, Economic, Politic | 0 comments

Audierea ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, la Comisia pentru afaceri europene a fost reprogramată pentru luni, 27 iunie

deputat2

Audierea ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, la Comisia pentru afaceri europene a fost reprogramată pentru luni, 27 iunie

ANUNŢ DE PRESĂ

 

Audierea ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, la Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, anunţată pentru miercuri, 22 iunie, ora 15:00, a fost reprogramată pentru ziua de luni, 27 iunie, ora 14:00, în sala de şedinţă a Comisiei pentru afaceri europene, nivel P. În cadrul audierii vor fi abordate aspecte ce ţin de stadiul actual al absorbţiei fondurilor europene şi strategia de re-organizare a activității Ministerului Fondurilor Europene (MFE), precum şi acțiunile avute în vedere pentru creşterea performanţei instituţiilor cu atribuții în absorbția fondurilor europene şi măsurile concrete pentru accelerarea absorbției fondurilor UE.

“Şedinţa pentru audierea ministrului Fondurilor Europene va avea loc, luni, 27 iunie, ora 14:00, în sala de şedinţă a Comisiei pentru afaceri europene. Comisia noastră aşteaptă cu interes răspunsurile ministerului referitoare la situaţia absorbţiei fondurilor europene şi sper că domnul ministru va onora solicitarea noastră de a se prezenta în faţa comisiei în şedinţa de luni, 27 iunie, ora 14:00. Pentru orice alte informaţii şi detalii suplimentare, vă stau la dispoziţie”, a precizat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, Ana Birchall, referitor la modificarea datei audierii ministrului.

Presa este invitată să participe la eveniment. Accesul reprezentanților mass-media acreditați la Camera Deputaților se face pe la intrarea S2. Jurnaliștii care doresc să participe la ședința publică și nu sunt acreditați la Parlament, sunt rugați să trimită o cerere de acreditare temporară, fie prin fax la 021-312.08.27, fie prin e-mail la adresa [email protected].

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.