Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 16, 2015 in Economic, Politic | 0 comments

Audierea ministrului desemnat al Fondurilor Europene în Comisia pentru afaceri europene

photo

În Comisia pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor, a avut astăzi loc audierea ministrului desemnat al Fondurilor Europene, doamna Aura Carmen Răducu, în care am discutat despre aspectele care ţin de acest domeniu de o importanţă deosebită, chiar strategică pentru ţara noastră.

În timpul audierilor, i-am transmis doamnei ministru desemnat că ne dorim continuarea politicilor care să încurajeze creşterea pe mai departe a nivelului de absorbţie a fondurilor europene. Sunt bani care i se cuvin României şi este de datoria noastră să asigurăm toate condiţiile care să stimuleze o mai bună şi mai eficientă absorbţie a acestor fonduri.

Am avut o discuţie bună astăzi, în care am pus bazele mecanismelor de cooperare dintre Ministerul Fondurilor Europene şi Comisia pentru afaceri europene şi am stabilit modalităţile concrete prin care urmează să colaboreze cele două instituţii, ceea ce va cuprinde inclusiv informări periodice privind activitatea ministerului, precum şi participarea reprezentanţilor ministerului şi a autorităţilor din subordinea acestuia la şedinţele Comisiei care privesc domeniul fondurilor structurale şi de coeziune.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.