Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 19, 2015 in Comunicate, Politic, Social | 0 comments

Atelierul “De la eurosceptic la anti-european. O provocare pentru viitorul Uniunii Europene”, în cadrul Consiliului Național al PSD

11043200_651672664944505_3756178131054752995_n

Atelierul pe tema afacerilor europene “De la eurosceptic la anti-european. O provocare pentru viitorul Uniunii Europene” va avea loc în cadrul Consiliului Național al PSD

ANUNŢ DE PRESĂ

Vineri, 20 martie, în contextul reuniunii Consiliului Național al PSD, va avea loc un atelier pe tema afacerilor europene intitulat “De la eurosceptic la anti-european. O provocare pentru viitorul Uniunii Europene”. Atelierul își propune să abordeze dinamica curentelor eurosceptice și anti-europene care câștigă tot mai mult teren la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute cauzele ascensiunii curentului eurosceptic și a partidelor anti-europene, va fi analizat impactul ascensiunii acestor curente în statele UE și efectele asupra României și vor fi evidențiate o serie de concluzii privind modul în care UE și statele membre pot răspunde noilor provocări eurosceptice și anti-europene.

Dezbaterile vor începe de la ora 10.00, la Palatul Parlamentului, în sala de ședințe a Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților. Atelierul pe tema afacerilor europene va fi moderat de deputatul PSD Ana Birchall, cu participarea unor lideri social-democrați și a unor specialiști în sociologie, politologie, mass-media și societatea civilă.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.