Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 19, 2014 in Featured, Politic | 0 comments

Astăzi pe Valea Tutovei

Astăzi m-am întâlnit cu primarii, reprezentanții consiliilor locale, dar și cu reprezentanții comunităților, cum ar fi preoți, dascăli sau lideri de opinie din comunele Puiești și Iana.

În timpul discuțiilor, am prezentat un scurt raport al activității mele parlamentare pe sesiunea care tocmai s-a încheiat. Am discutat despre proiectele pe care mi le-am asumat la nivel central, în colaborare cu autoritățile locale și județene și care acum sunt în diverse faze de execuție. De asemenea, împreună, am stabilit proiectele prioritare pentru anul viitor care trebuie pregătite astfel încât să între la finanțare în bugetul următor.

De-a lungul mandatului meu, am dovedit că încrederea pe care cetățenii de pe Valea Tutovei mi-au acordat-o este justificată și bazată pe fapte -nu pe vorbe. Proiectele care fac bine comunităților locale, care întăresc educația, sănătatea și credința oamenilor trebuie susținute.

Am încheiat ziua cu o întâlnire extraordinar de bună cu colegele și colegii din organizația PSD Gherghești, sărbătorindu-l pe președintele organizației, Remus Toma. Mă bazez pe ei în bătăliile politice viitoare, astfel încât și comuna Gherghești să aibă parte de o mai bună dezvoltare.

PS, pentru cel care ține scorul: M-am bucurat să constat că am mai câștigat câteva pariuri: în primul rând, cei care erau suspicioși că nu o să mă implic în proiectele locale au recunoscut că au pierdut pariul pus cu ceva vreme în urmă.

În al doilea rând, în comuna Iana, Alin, având în față fluturașul cu promisiunile mele din campanie, în sfârșit a recunoscut că sunt primul deputat care nu a dispărut din colegiu după alegeri, că în mod constant sunt prezentă în colegiu la întâlnirile cu primarii sau cu vasluienii de pe Valea Tutovei – și că promisiunile și proiectele pe care ni le-am asumat împreună pentru comuna Iana încep, încetul cu încetul, să fie realizate.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.