Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 2, 2015 in Politic, Social | 0 comments

Astăzi, împreună cu Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF în România, și Gabriela Coman, secretar de stat la Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie

img

Felicitări lui Sandie Blanchet pentru toată activitatea pe care o desfășoară pentru apărarea și promovarea drepturilor copiilor! Îi mulțumesc că am primit susținerea UNICEF pentru ratificarea Convenției de la Istanbul și mulțumesc pentru deschiderea și susținerea manifestată de UNICEF România față de ideea mea ca și în România să avem o Agenție Europeană pentru Protecția Copiilor, Inovare și Incluziune Socială.

Felicitări lui Cătălin și tuturor reprezentanților elevilor, pe care îi aștept cu mare drag la Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor! Așa cum am spus și la întâlnirea de astăzi, se dovedește încă o dată că adevărata bogăție a României sunt copiii și cea mai bună zestre pe care putem să le-o lăsăm este educaţia şi accesul la educaţie.

Mi s-a umplut inima de bucurie când am primit aprecieri că Andruţu aleargă an de an la maratonul organizat sub egida UNICEF!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.