Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 10, 2008 in Politic | 3 comments

Asistentă juridică gratuită

Întâlnirile cu românii din SUA au confirmat că am făcut alegerea corectă atunci când am propus asistenţa juridică gratuită pentru dumneavoastra si familiile dumneavoastre.

Este esential ca fiecare dintre noi sa beneficieze de asistenţa juridică de calitate pentru orice problema: imigratie/vize, restituirea proprietatilor, eliberare de documente, pensii etc.  

Zilele trecute, in Forida, am intalnit un tata care indurerat mi-a spus ca fiul sau de 28 de ani a primit o pedeapsa de 30 de ani de puscarie (din care a executat deja 9 ani) pentru o fapta de care nu era vinovat doar pentru ca nu a avut o asistenta juridica de calitate desi a platit o caruta de bani.
Asa cum am promis, prin intermediul birourilor parlamentare deschise in fiecare comunitate de romani si on line, voi asigura asistenta juridica gratuita pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Am contactat firme de avocatură româno-americane care m-au asigurat că vor acorda, prin rotaţie, asistenţă juridică gratuită (pro bono), românilor care vor solicita sprijinul meu, ca deputat, sau nu vor fi mulţumiţi de activitatea instituţiilor la care au apelat.

 Ajuta-ma ca sa te pot ajuta.

Vino la vot pe 30 noiembrie si acorda-mi increderea ta. Voi fi avocatul tau in Parlament si te voi reprezenta cu cinste si onoare pe durata intregului mandat de deputat.

3 Comments

  1. Ma bucur sa vad ca cineva chiar se gandeste la soarta romanilor ,sper ca cei din US vor vota. Este foarte imprortant sa fi protejat departe de tara si mai ales peste ocean. Cei care sunt in Belgia cum va pot sustine sau vota? Multa bafta!

  2. OK Dna Birchall……Poate si asezaminte sociale pentru romanii din diaspora aflati in dificultate temporara?Poate si pentru mamele,femeile romance din dispora ?…Un asezamant cu un consilier psiholog si unul juridic…Asezamant pe langa biserici romanesti ,finantat de la bugetul Romaniei si ministerele de resort din Romania….Daca au cetatenie romana trebuie sa beneficieze de aceleasi drepturi ca si romanii din tara indiferent unde s-ar afla….
    Poate inteleg cei din colegiul unde candidati ca pot avea loc chimbari majore in viata lor personala daca veti castiga si veti fi deputat in Parlamentul Romaniei….Promisiunile neonorate se sanctioneaza la 4 ani…Dar trebuie sa va dea sansa de a-i reprezenta si incerca sa faceti schimbari reale si concrete in viata lor….
    Mult noroc …

  3. Cred ca multi dintre romanii de peste hotare au avut o soarta cruda ca a celui barbat care a primit 30 de ani de inchisoare. Mi se pare ca initiativa dumneavoastra este mai mult decat binevenita pt romanii din diaspora, si sper din tot sufletul ca ei sa realizeze ca aveti foarte multe sa le oferiti si sa iasa la vot pe 30 noiembrie.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.