Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 7, 2014 in Featured, Politic | 0 comments

Așa cum în nicio campanie prezidențială nu au fost păcăliți de Traian Băsescu, nici de data aceasta vasluienii nu se vor lăsa păcăliți de Klaus Iohannis sau de ceilalți continuatori ai regimului Băsescu

10629593_569073966537709_2572957402833538979_n

COMUNICAT DE PRESĂ

„Klaus Iohannis, continuator al regimului Băsescu, propune un program politic demagogic, nerealist, duplicitar, care îndatorează românii, exact cum au făcut-o anii de guvernare Boc – Băsescu. Klaus Iohannis nu are eleganța de a recunoaște public măsurile bune luate de guvernarea Ponta, trădând, prin apropierea de Băsescu și prin alianța cu PDL, voturile a 7,4 milioane de români. Așa cum în nicio campanie prezidențială nu au fost păcăliți de Traian Băsescu, nici de data aceasta vasluienii nu se vor lăsa păcăliți de Klaus Iohannis sau de ceilalți continuatori ai regimului Băsescu.

Alături de colegele și colegii mei din alianța PSD-UNPR-PC, împreună cu primarii și consilierii locali din județ, ne-am propus ca, în Vaslui, Victor Ponta să aibă un rezultat de 70%. Din discuțiile purtate de-a lungul timpului, sunt încrezătoare că și vasluienii din colegiul meu vor un alt model de președinte, pentru că s-au saturat de scandalul, ura, dezbinarea, austeritatea și măsurile de sărăcie ale regimului Băsescu, continuat acum inclusiv de Iohannis.

Certitudinea pe care o oferă Victor Ponta românilor este stabilitatea, reclădirea țării, munca și siguranța, după un deceniu de ceartă și scandal. Am demonstrat prin fapte, nu vorbe, că ne-am ținut de cuvânt, am dat înapoi salariile și pensiile tăiate de Băsescu și PDL, am creat locuri de muncă, am redeschis spitale, am fost alături de cei aflați în nevoie, am crescut salariul minim, am scăzut CAS-ul, am scăzut TVA-ul la pâine. Vrem ca modelul economic impus de Victor Ponta să poată continua, astfel încât și în 2015 să putem să creștem pensiile, salariul minim și indemnizațiile persoanelor cu handicap. România puternică este o Românie a unității, iar Victor Ponta este candidatul cel mai potrivit să îi reprezinte pe toți românii în acest proiect de țară, pentru a doua Mare Unire a românilor!” a declarat Ana Birchall, deputat PSD de Vaslui.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.