Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 8, 2014 in Politic | 2 comments

Articol referitor la conversia creditelor în monedă străină și la insolvența persoanelor fizice

Apreciez jurnalismul de calitate, atunci când ziaristul este bine informat și urmărește adevărul.
Vă invit să citiți articolul acesta referitor la inițiativele mele legislative cu privire la conversia creditelor în monedă străină și la insolvența persoanelor fizice.

2 Comments

 1. Buna ziua,
  Nu se mai aude nimic despre proiectele dv cu privire la amanarea executarilor silite pentru debitorii bancilor si nici despre insolventa persoanelor fizice. In timp ce parlamentarii se odihnesc sau se ocupa de campanii electorale, executorii isi vad de treaba si lasa pe drumuri romani care au fost de buna credinta dar s-au trezit ingenuncheati de realitatile economice dure. Noul proiect despre amanarea executarii silite pentru restantierii care au un venit pe membru de familie sub nivelul salariului minim pe eceonomie este nedrept. Adica daca depasim cu un leu pragul ne putem permite cumpararea altei case sau inchirierea uneia? Este aberant. Va rog sa-mi explicati daca acesta este proiectul dv sau este un altul. Apoi, nu doar cei cu credite ipotecare sunt executati silit. Chiar si cei care nu si-au pus locuinta gaj o pierd la fel de usor. Va rog faceti ceva pana nu este prea tarziu pentru multi dintre noi.
  Cu multa stima, Tudor

  • cele doua proiecte de lege isi urmeaza cursul procedural din Parlament. Sigur ca si eu vroiam sa fie adoptate mai repede dar asta e parocedura legislativa. Sper sa fie votate in sesiunea care incepe in sept.
   Proiectul pe care il mentionati dvs nu imi apartine.
   Numai bine

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.