Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 3, 2012 in Politic | 1 comment

…and the battle for hope and change continues!

In aceasta saptamana de foc pentru democratii americani! Shontelle cu a ei Battle Cry o melodie de pe albumul tribut Yes we can!

 

1 Comment

  1. Hm! not sure – republican moderat inregistrat ca independent. Am votat cu Obama in 2008 (Palin was too strange..) dar de data asta sint 50/50 inclinat mai mult spre Romney. Ciudat , sotia mea care e mult mai democrata de asemenea se gindeste la Romney .. si da votul nostru conteaza sintem inregistrati acum in Florida (California statul nostru previous este democratic anyway) care va cam decide urmatorul presedinte…
    Ce e gresit cu Obama – a ‘imprumutat’ (de fapt noi ii tiparim) prea multi bani , prea multe programe democratice cu bani cheltuiti aiurea … ce e neclar cu Mitt Romney … nu-mi plac (chiar daca sint indirecte ) acounturile lui in Elvetia ,Cayman Islands…un politician american trebuie sa creada in tara lui … daca are bani indirect in Elvetia sa mearga in jurul taxelor SUA…iar multi americani get beget nu prea il inghit ca si-a cam schimbat prea des pozitia (de eu mai am singe rominesc si inca nu ma deranjeaza cit ar trebui astfel de ‘golanisme’ ) .

    Oricum va fi o alegere destul de strinsa si sansele lui Obama nu sint chiar atit de grozave..(eu probabil voi vota romney iar sotia mea furioasa va sta acasa). Oricum nici unul din noi nu credem ca un bunch de advocati (Obama e lawyer) ar trebui sa decida prea mult in ceea ce oameni ca Steve Jobs , Einstein (cu mult mai inteligenti decit ei) au de facut in viata .. pe scurt un guvern cit mai redus ..

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.