Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 13, 2014 in Comunicate, Featured, Politic | 3 comments

Iohannis vrea să taie pensiile pentru a-şi pune în practică programul

„România este un stat social. Acest principiu scapă cu desăvârșire din programul electoral propus de ACL și Iohannis, un program bazat în continuare pe tăieri și austeritate” a declarat deputatul PSD, Ana Birchall.

„Ne putem aștepta la orice de la o eventuală guvernare ACL, inclusiv la tăieri de pensii și salarii. Singurul candidat la prezidențiale care garantează continuarea măsurilor de reparație socială în România este Victor Ponta” a subliniat Ana Birchall.

„Românii nu au uitat că în 2010, oamenii care îl înconjoară astăzi pe Iohannis le-au tăiat pensiile și salariile. Ceea ce trebuie însă să avem în vedere este că acest comportament iresponsabil și acest model economic auster este posibil să se întoarcă dacă Iohannis câștigă Cotroceniul” a mai spus deputatul PSD de Vaslui.

“Programul lui Klaus Iohannis trebuie să fie finanțat. De unde credeți că se pot obține banii pentru măsurile promise de Iohannis, măsuri care costă peste 6 miliarde de euro? Nu cumva din noi tăieri de salarii, pensii sau prestații sociale? Românii trebuie să fie foarte atenți pe cine se bazează pentru a conduce această țară. România nu își mai poate permite o nouă rundă de tăieri și măsuri de austeritate.” a mai declarat Ana Birchall.

„Așa cum în nicio campanie prezidențială nu au fost păcăliți de Traian Băsescu, nici de data aceasta vasluienii nu se vor lăsa păcăliți de Klaus Iohannis sau de ceilalți continuatori ai regimului Băsescu. Politicile publice propuse de echipa Iohannis vor fi respinse în Vaslui și în toată România” a evidențiat deputatul PSD de Vaslui.

3 Comments

 1. D-na Birchall,
  M-as fi asteptat sa puneti un link din care sa reiasa ca Iohannis chiar asta urmareste in programul domniei sale: sa taie salarii si pensii.Sau ar fi trebuit sa aratati unde anume si cand a vorbit Iohannis ca ar lua din nou masuri de austeritate. Logica Dvs., a PSD-ului, il inglobeaza neaparat, cum altfel?, pe Traian Basescu. Suna cam asa: „Nu-l votati pe Iohannis, pentru ca Basescu il voteaza pe Iohannis, aveti grija ce votati!”. Dumneavoastra, PSD, doriti sa demonstrati ca Iohannis, PNL e din acelasi aluat cu Emil Boc si Traian Basescu, dar uitati esentialul si anume ca pana nu demult PNL a fost aliatul PSD in ceea ce s-a numit in epoca USL, care a avut un succes imens si care l-a propulsat pe Dl. Ponta in functia de premier!

  In legatura cu cine pacaleste pe cine… V-as reaminti ca judete care de 25 de ani tot voteaza cu PSD (indiferent de denumirile pe care le-a avut in trecut, fireste), precum Vasluiul, Botosaniul, si, in general vorbind, toata Moldova sunt zone ale mizeriei!! In schimb, incep sa apara baieti smecheri!
  Sa luam, bunaoara, Vasluiul. Tot voteaza, majoritar, cu PSD. A crescut nivelul de trai? S-a reindustrializat judetul? Agricultura a luat un avant considerabil? Nimic din toate acestea, doar bune intentii!! Deci…

 2. D-na Birchall,
  Romania e stat social, dar numai lucrul asta singur, luat ca atare, nu poate sa duca tara inainte. Dublarea alocatiilor pentru copii, e foarte bine dar… Dar e al treilea trimestru consecutiv de crestere negativa:
  http://lucianisar.com/general/al-treilea-trimestru-consecutiv-de-crestere-negativa/

  Nici eu nu sunt de acord cu taieri de salarii si pensii. Insa vreau sa vad si eu ce propuneti. Nu se poate sa va referiti doar la alocatii pentru copii… Ceea ce poate observa oricine este ca nu merge treaba. Si Dl. Ponta e premier!!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.