Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 25, 2015 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Ana Birchall a salutat nominalizarea domnului Hans Klemm pentru funcţia de ambasador al SUA în România

official

Îi urez succes domnului Hans Klemm şi îl asigur de întreaga noastră susţinere în noua sa funcţie de ambasador al Statelor Unite ale Americii în România

COMUNICAT DE PRESĂ

Preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, Ana Birchall, a salutat nominalizarea domnului Hans G. Klemm pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite ale Americii în România şi a exprimat convingerea că desemnarea noului ambasador va contribui la o mai bună cooperare între România şi SUA, precum şi la consolidarea Parteneriatului Strategic.

Ana Birchall a apreciat “vasta experienţă atât în diplomaţie, cât şi în administraţia americană” a domnului Hans Klemm şi a arătat că “nominalizarea noului ambasador va contribui la îmbunătăţirea cooperării între România şi SUA precum şi la consolidarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic, mai ales că anul 2015 marchează împlinirea a 135 de ani în relaţia diplomatică bilaterală România-SUA.”

“Ţin să îi urez succes domnului Hans G. Klemm şi doresc să îl asigur de întreaga noastră susţinere în noua sa funcţie de ambasador al Statelor Unite ale Americii în România”, a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.