Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 18, 2014 in Politic | 2 comments

Am finalizat propunerea legislativa privind insolventa persoanelor fizice

Am finalizat un proiect important pentru milioane de români: propunerea legislativă privind insolvenţa persoanelor fizice va intra în dezbatere parlamentară săptămâna viitoare.

Românii care au credite şi rate la bănci sau datorii la diverşi creditori, trebuie să beneficieze de un cadru procedural simplu şi clar care să protejeze persoanele fizice de situaţia în care, sufocaţi de cumulul de datorii pe care trebuie să le ramburseze, ajung în imposibilitate de plată.

Proiectul pe care îl propunem are la bază principii şi modele care sunt aplicate în principalele jurisdicții continentale cu scopul de a oferi o şansă debitorilor de bună credinţă, persoane fizice, pentru achitarea datoriilor în baza unui plan de rambursare.

Propunerea legislativă se află acum la colegele şi colegii din grupul PSD din Camera Deputaţilor, pentru a fi semnată şi asumată. Am încredere că această propunere, importantă pentru milioane de români cu datorii şi credite, va fi supusă Parlamentului pentru dezbatere şi adoptare în procedura de urgenţă.

2 Comments

  1. astept de 6 ani aceasta lege care ma poate salva pe mine si citeva sute de mii de oameni . din partea bancilor si a recuperatorilor nu gasesti nici o intelegere. foarte multi oameni s-au sinucis . este bin ca va ginditi si la ceva palpabil pentru omul de rind . nu toti cei care datoreaza bani sunt rai platnici .cu aceasta ocazie cistiga si socieratea.ma rog la dumnezeu sa le lumineze mintile parlamentarilor si sa treaca aceasta lege care este ca o gura de oxigen pentru cei care sint in mari necazuri.in toate tarile din europa exista aceasta lege de multi ani.

  2. Este vorba de persoane fizice, sau de P.F.A.?!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.