Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 16, 2013 in Politic | 5 comments

Am decis

m-am saturat de antibiotic, de sirop de tuse si altele asemenea si cum gripa asta nu se satura de mine, considerandu-ma in continuare o gazda excelenta, ….eu voi asculta Valsul Vienez  (ceea ce va recomand si voua, impreuna cu un pahar de vin fiert!).

5 Comments

 1. l=am vazut pe primul ministru la CNN! a fost intrebat despre horsemeat…
  a vorbir englezeste
  a fost ok!
  mm viceprsident PEOPLE’S PARTY-P.P ( nu PPDD)

 2. Da, gripa trece in 7 zile cu medicatie si-n 7 zile cu indiferenta!
  m

 3. multumim pt valsul vienez.rommy sneider, ca si ingrid bergam si vivienne leich au fost femei de vis, nu numai pt cinematografie.exemplul lor pt noua generatie ar trebui reactualizat.tinerii trebuie sa guste si sa traiasca viata in toate splendorile ei.forta bucuriei, optimismului, a muzicii ne da o alta forta interioara de a cladi, a innobila, a vibra la tot ce-i frumos, nobil si fermecator.ramin dator cu o floare cind ne intilnim la catedra.LA MULTI ANI!

 4. Da, dragut valsul. Palate, regi, printi, duci, marchizi… Schonbrunn…
  La ce m-as fi gandit eu…? Cred ca la o chestie foarte capitalista: ca ma aflu intr-un foarte select si elegant bar din Manhattan, undeva intr-un zagarie nor, sus, privind luminile orasului… Si o muzica frumoasa ce ar suna cam asa:
  http://www.youtube.com/watch?v=OCA1LTeaGJg

  http://www.youtube.com/watch?v=GNiXq-cpvyg&feature=share&list=PLWir7o9AHO9g_IMuDkvgn9smqixfy_vdu

  Well, that’s the spirit! 🙂

 5. Erau vremuri cand un barbat nu spunea unei femei: „nu poţi să o faci de stânga nici dacă o calci în picioare sau îi iei tocurile de la pantofi” sau ca trebuie sa se descalte de pantofii cu toc foarte inalt si sa mai lase „posetele alea”…
  Sentimentul dual pe care il simt ma face sa ma gandesc la o poveste de dragoste, cu accente dramatice, cum era in filmul acela, Casablanca, o poveste de dragoste traita cu o desebita intensitate si romantism. Pe vremuri, nu numai in SUA, dar si la noi, in Romania, femeile erau elegante. Tinuta de zi implica faptul ca o femeie trebuia sa fie coafata, rujata, imbracata elegant. Acum nici la teatru nu mai vezi o astfel de tinuta. Barbatii, la fel, cu bune maniere. In zilele noastre e un exces de vulgaritate, de lipsa de bun simt, lipsa de finete.
  Va propun sa ascultati si aceasta melodie, care sper sa va faca placere:
  http://www.youtube.com/watch?v=-aSUYIkvLeo

Trackbacks/Pingbacks

 1. Despre recentele declaratii ale D-lui. Basescu « Motanul Incaltat - [...] in ce ar consta “atacul”? In a explica masurile luate de Emil Boc? Ce s-a discutat cu atata aprindere?…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.