Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 11, 2011 in Politic | 9 comments

Alianta PNL – PC

parerea voastra?

9 Comments

 1. PC= Un partid de apartament care va dansa oriunde va gasi o bucatica de ”scena”
  PNL=Un partid in declin total, si care cu zimbetul porumbac pe buze isi semneaza sentinta la moarte.
  PSD=Un partid nerestructurat, impartit in fel de fel de grupari, umbrit de figuri pe care le vedem ,inca de 20 de ani, un partid care haladuieste buimac pe scena politica romaneasca; care in momentul de fata se pregateste sa muste din momeala urii si a foamei de putere ! Pacat de acei oameni din acest partid,care stiu ce au de facut si care sunt marginalizati sau nu sunt lasati sa iasa in fata ! Inca continui sa cred ca PSD va avea minte si coloana vertebrala !!! Ramane de vazut…

 2. Si PNL si PC au scris in statutul lor ca sunt de centru-dreapta.
  Eu cred ca este corect ca toata lumea sa respecte ceea ce scrie (si sper ca va veni o vreme cand ,in general, se va respecta ceea ce este scris si se va pune pe hartie ceea ce este in realitate).
  Din acest punct de vedere eu cred ca este o alianta fireasca.
  Cui ii va folosi doar viitorul va decide.

  • Draghi
   habar nu am.

 3. Intotdeuna o aliantza se realizeaza pentru a servi interesele celor care o realizeaza. Interesele de cele mai mule ori sunt prezentate intr-un ambalaj frumos shi atragator ca sa aiba succes pe piatza. Pana aici totul pare sa fie OK, dar de fapt de cele mai multe ori exista shi interese pur personale sau de grup care sunt ascunse sub umbrela acestor aliantze. Nu am sa comentez care sunt interesele personale, dar este evident ca aceasta , shi numai, aceasta aliantza nu va schimba semnificativ viatza politica shi sociala in Romania. Probabil va intari pozitzia anumitor persoane in interiorul aliantzei (sau in a partidelor care o realizeaza) shi cam atat. Deci, va las pe voi sa ghicitzi care tip de interese stau de fapt la baza acestei aliantze:))

  Sa auzim numai de bine!

 4. Inca nu s-a format

 5. Stiti ce impresie imi face mie? E ca si cum PC si-a schimbat locul de munca. Inainte lucra la PSD si nu cred ca se poate spune ca a fost o colaborare proasta pentru PC… Acuma a trecut la PNL. Ramane de vazut cum va fi aceasta noua colaborare. Strategia PC este sa ramana un partid cu reprezentare parlamentara, desi este un partid mic. Ca sa conteze pe scena politica, nu sa se reduca doar la Antenele de televiziune. Si cand te gandesti ca in 2004 a trimis PSD-ul in opozitie… Cu scuzele de rigoare daca gresesc, dar, momentan, asta este impresia pe care mi-o face aceasta alianta.
  Pe de alta parte nici nu s-a nascut bine aceasta alianta si au si inceput sa apara nemultumiri, atat in PNL cat si in PSD:
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8196448-delegatia-permanenta-pnl-votat-alianta-trei-voturi-impotriva-abtinere.htm
  http://www.inpolitics.ro/vasile-dancu-alianta-pnl-pc-trezeste-nemultumirile-psd-art63707.aspx
  Merita citit acest editorial al D-nei Rodica Ciobanu, din Gandul:
  http://www.gandul.info/puterea-gandului/solutia-imorala-a-lui-antonescu-7869006
  Demn de remarcat ce spune, printre altele, D-na Rodica Ciobanu, in editorialul din Gandul:
  ” Propaganda prin Antenele voiculesciene – folosită şi de pesedişti în campanie, fără folos – nu-i poate transforma pe liberali în ceea ce nu sunt, iar cele 3-4 procente adăugate de PC celor 20 ale PNL sunt departe de a pune ACD pe picior de egalitate electorală cu PSD, cum şi-ar dori Crin Antonescu. Şi, în cazul în care social-democraţii ar avea nevoie de un partid mic ca să guverneze fără liberali, Dan Voiculescu îşi va lua partidul sub braţ şi se va duce la ei într-o clipită.”
  Interesant ar fi de stiut parerea Dvs. despre aceasta alianta si despre starea de spirit din PSD cu privire la acest eveniment.

 6. pentru PC e un fel de ce mi-e car ce mi-e caruta kind of thing.

  PC este parid cum is eu mitropolit. Ala e un fel de organizatie ceva, fara doctrina, fara directie, fara nimic concret. Faceau electorat criticand pe altii. Si asa or sa critice si or sa se suceasca pana ajung undeva mai in fata sau dispare Voiculescu.
  PSD a uitat ca aia sunt partid diferit si aveau impresia falsa ca aia or sa stea pe degeaba cu ei veci pururi. Cand Voiculescu a simtit ca poate pierde partidul in PSD s-a retras.
  Cam asta.
  Sa vedem acum cum canta antenele.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.