Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 6, 2014 in Comunicate, Politic | 0 comments

ACL nu acceptă înfrângerea categorică din primul tur şi îi ameninţă pe românii care au votat pe listele suplimentare

10698556_594378040673968_4339949664406201518_n

„Este inadmisibil ce face ACL pentru a justifica înfrângerea categorică a lui Klaus Iohannis din primul tur al alegerilor prezidenţiale. Să-i acuzi pe românii care au votat pe listele suplimentare de vot multiplu este o ticăloşie la adresa tuturor votanţilor de bună credinţă din ţară şi din străinătate. ACL îl protejează pe Iohannis de dezbateri prezidenţiale corecte în faţa românilor prin acuze alarmiste de fraudă direcţionate împotriva românilor” a declarat Ana Birchall.

„Acțiunea ACL de a acuza de fraudare oamenii de bună credință care și-au făcut datoria civică și au mers la vot trădează neputința lor şi a lui Iohannis de a convinge românii la aceste alegeri. În loc să vină în faţa românilor cu proiectul lor de ţară, cu o campanie curată, în loc să-şi trimită candidatul la dezbateri, ACL acuză românii de fraudă, în mod nejustificat şi total incorect faţă de toţi cei care au votat, conform legii, pe listele suplimentare”a declarat deputatul PSD Ana Birchall.

„ACL pune ștampila de hoți pe toate categoriile de români. Îi acuză pe studenții care au votat în Regie, pe românii aflați în alte localități decât cea de domiciliu, la rude sau la prieteni, în vizită la părinți sau cu afaceri şi pe românii care au votat în Diaspora de posibile fraude electorale. Aceşti români au votat în mare parte pentru un preşedinte care uneşte România şi nu se vor lăsa intimidaţi de ameninţările lui Iohannis şi alor lui. Vor veni în număr şi mai mare la vot pe 16 noiembrie şi le vor aplica o lecţie clară celor din ACL şi candidatului lor, Klaus Iohannis” a mai declarat Ana Birchall.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.