Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 7, 2018 in International, Personal, Social | 0 comments

Ziua Mondială a Sănătății – 7 aprilie

„Sănătate pentru toți” a fost principiul fondator al Organizației Mondiale a Sănătății pentru mai mult de șapte decenii. Anul acesta, la cea de-a 70-a aniversare de la înființarea sa, OMS pledează pentru reafirmarea și respectarea angajamentelor asumate referitoare la atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă, astfel încât statele membre să avanseze prin pași concreți în direcția îmbunătățirii stării de sănătate a cetățenilor.

Tema de anul acesta, “Asigurare de sănătate universală: toată lumea, peste tot” (Universal health coverage: everyone, everywhere), se referă la asigurarea accesului la servicii de sănătate de calitate pentru toți cetățenii, unde și când au nevoie de ele, fără alte impedimente de ordin financiar.

Ziua Mondială a Sănătății trebuie să reprezinte un bun prilej pentru noi toți de a conștientiza că trebuie să fim mai atenți cu noi înșine. Totodată, cred că este important să ne evaluăm periodic starea de sănătate și să planificăm un viitor mai sănătos și mai luminos pentru noi și familiile noastre.

#SănătatePentruToți #ZiuaMondialăaSănătății #HealthForAll #WorldHealthDay

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.