Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 17, 2017 in International, Personal, Social | 0 comments

Ziua internațională a studenților – 17 noiembrie

Ziua de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua internațională a studenților în anul 1941 pentru a comemora suprimarea demonstrației din 1939 a studenților de la Facultatea de Medicină din Praga. Dorința de implicare și de schimbare a tinerilor studenți din Praga trebuie să reprezinte un model de conduită civică şi pentru studenții de astăzi, care sunt datori să se implice mai mult în viața societății.

Tinerii au reprezentat întotdeauna motorul schimbării, entuziasmul şi ambiţia lor fiind ingredientele esenţiale de care avem nevoie pentru a putea transforma în bine societatea în care trăim. Ei reprezintă viitorul nostru, iar datoria noastră este de a investi permanent în tineri ca un pas înainte pentru dezvoltare și pentru evoluție.

Aşa cum am susţinut de fiecare dată, cred că este datoria noastră să încurajăm tinerii, studenții și oamenii competenți să se implice activ în administrație și în procesul de luare a deciziilor, cât și organizații și în structurile academice din comunitatea lor.

Îmi doresc pe această cale să invit cât mai mulți studenți și tineri să intre în viața politică, pentru că scena poltică românească are nevoie entuziasmul lor.

În imagine, alături de tinerii care au participat la programul de internship organizat de Camera Deputaţilor în anul 2016

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.