Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 17, 2014 in Personal | 1 comment

Vă mulțumesc!

DSCN9669

Mulțumirile mele se îndreaptă către o echipă frumoasă și tânără împreună cu care am demonstrat că nici un efort nu este prea mic atunci când crezi în cauza pentru care lupți. Le mulțumesc tuturor primarilor, consilierilor locali, echipelor de campanie, militanților și simpatizanților PSD-UNPR-PC care au fost alături de mine în această campanie. Le mulțumesc celor care zilnic, au luat la pas, împreună cu mine toate cele 110 sate din cele 20 de comune care compun Colegiul meu. Le mulțumesc tuturor vasluienilor care au votat cu Victor Ponta și în special vasluienilor de pe Valea Tutovei și le transmit că fiecare dintre cele 18.303 de voturi câștigate (63,31%)  ne onorează și ne responsabilizează.

Este important să rămânem uniți după această încercare. România are nevoie de o societate omogenă, de o economie puternică, de relaxare fiscală, de investiții, de educație și sănătate la standarde europene și de măsuri sociale pentru cei mulți. Toate aceste lucruri nu le putem obține dacă suntem separați. Trebuie să rămânem uniți pentru toți românii, pentru toată România!

PS: În mod special vreau să mulțumesc Geaninei (Piticotul echipei), Cristi, Didi, echipei PSD de la Bârlad, echipei PSD de la Vaslui și „băieților cu afișajul”. Sunt mândră de echipa mea!

1 Comment

  1. Daca toate echipele de campanie si-ar fi facut datoria cu aceeasi abnegatie si daca ati fi stiut sa contracarati la timp diversiunea pusa la cale de profesionisti in Diaspora, poate altele ar fi fost rezultatele. Felicitari pentru tot ce ati facut.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.