Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 15, 2014 in Featr, Featured, Personal, Politic | 1 comment

Vă mulțumesc!

Mulțumesc primarilor, consilierilor locali, echipelor PSD-UNPR-PC pentru această campanie frumoasă, curată pe care am făcut-o, în care am mers zi de zi în fața oamenilor și le-am spus ce am făcut, ce vrem să facem, ce fel de model de președinte promovăm, un președinte mândru că este român, un președinte care să iubească România, așa cum este modelul promovat de Victor Ponta.

Vreau să le mulțumesc tuturor vasluienilor din Valea Tutovei care m-au primit cu multă căldură, mi-au arătat speranță și încredere într-un nou model de președinte, un președinte care să unească, nu să învrăjbească societatea.

Așa cum în nicio campanie prezidențială nu au fost păcăliți de Traian Băsescu, nici de data aceasta vasluienii nu se vor lăsa păcăliți de Klaus Iohannis sau de ceilalți continuatori ai regimului Băsescu și vor vota candidatul nostru, vor vota Victor Ponta!

1 Comment

 1. SUCCES, SĂ CÂŞTIGAŢI ŞI CA BĂSESCU SĂ NU PROCEDAŢI!
  SĂ NU VĂ TRĂDAŢI ŢARA, SĂ NU VĂ TRĂDAŢI ELECTORATUL!

  ROMÂNULE VOTEAZĂ ANTIBĂSESCU!
  Prin vot poți da o direcție mai bună viitorului tău. Poti alege competența si respectul lucrului bine făcut. Un singur vot poate face diferența între o Românie normală și o Românie distrusă de un băsism bolnav. Un singur vot poate face diferența între lege și hoție. Votul tău chiar contează! Dă o șansă normalității în România.
  VOTEAZĂ ANTIBĂSESCU!
  STÂRPEŞTE CU VOTUL TĂU BĂSISMUL!
  STÂRPEŞTE-L PE BĂSESCU!

  ROMÂNULE VOTEAZĂ ANTIBĂSESCU!
  Tu trebuie să îți exprimi opinia. Tu, cel care ți-ai petrecut peste 17 ani pe băncile școlilor. Tu cel care ai mâinile bătătorite de muncă. Tu cel care esti deranjat de lipsa educației. Tu cel care ești martor la toate fraudele realizate de dictatura băsistă. Este timpul pentru schimbare. Este timpul pentru normalitate.
  VOTEAZĂ ANTIBĂSESCU!
  STÂRPEŞTE CU VOTUL TĂU BĂSISMUL!
  STÂRPEŞTE-L PE BĂSESCU!

  ROMÂNULE VOTEAZĂ ANTIBĂSESCU!
  Alege sa decizi pentru tine. Alege un viitor pentru toți copiii acestei țări. Alege să iei atitudine. Alege să votezi duminică!
  VOTEAZĂ ANTIBĂSESCU!
  STÂRPEŞTE CU VOTUL TĂU BĂSISMUL!
  STÂRPEŞTE-L PE BĂSESCU!

  NU VĂ FIE FRICĂ – BĂSESCU PICĂ!

  PROCURORI AI ROMÂNIEI, JUDECĂTORI AI ROMÂNIEI!
  NU UITAŢI NICI-O CLIPĂ CĂ TRAIAN BĂSESCU ŞI SLUGOIUL SĂU EMIL BOC SUNT CEI CE V-AU DECREDIBILIZAT BREASLA, POLITIZÂND-O!

  MEDICI AI ROMÂNIEI ŞI CADRE DIDACTICE ALE ROMÂNIEI!
  NU UITAŢI NICI-O CLIPĂ TRAIAN BĂSESCU ŞI SLUGOIUL SĂU EMIL BOC SUNT CEI CE V-AU TĂIAT SALARIILE ŞI ÎN BĂTAIE DE JOC V-A SPUS SĂ PLECAŢI ÎN STRĂINĂTATE DACĂ NU VĂ CONVINE!

  INTELECTUALI AI ROMÂNIEI!
  NU UITAŢI NICI-O CLIPĂ CĂ TRAIAN BĂSESCU ŞI SLUGOIUL SĂU EMIL BOC SUNT CEI CE V-AU DECREDIBILIZAT PROMOVÂND O TURMĂ DE POLITRUCI DREPT INTELECTUALI REPEREZENTATIVI AI ROMÂNIEI!

  OAMENI DE AFACERI AI ROMÂNIEI!
  NU UITAŢI NICI-O CLIPĂ CĂ TRAIAN BĂSESCU ŞI SLUGOIUL SĂU EMIL BOC SUNT CEI CE V-AU DISTRUS AFACERILE PUNÂND ROMÂNIA PE TAVĂ CONTRA UNOR ŞPĂGI GRASE ESCROCILOR DIN STRĂINĂTATE!

  ROMÂNI VOTAŢI ANTIBĂSESCU!
  NU UITAŢI NICI-O CLIPĂ CĂ TRAIAN BĂSESCU ŞI SLUGOIUL SĂU EMIL BOC V-AU SCUMPIT GAZELE, ENERGIA ELECTRICĂ, ALIMENTELE ŞI MEDICAMENTELE! V-AU ÎNCHIS ŞCOLILE ŞI SPITALELE! V-AU REDUS SALARIILE, PENSIILE, ALOCAŢIILE ŞI BURSELE COPIILOR!
  ŞI TOATE CELE MAI SUS ENUNŢATE, TRAIAN BĂSESCU ŞI SLUGOIUL SĂU EMIL BOC LE-AU FĂCUT ÎN TIMP CE ODRASLELE ŞI AMANTELE LOR SE SCĂLDAU ÎN BANII GAZ-PROMULUI AVÂND VUITTOANELE BURDUŞITE DE BĂNOASE CONTRACTE CU STATUL

  ROMÂNI VOTAŢI ANTIBĂSESCU!
  NU CONTEAZĂ CE CULOARE POLITICĂ AU CEI CE VOR VENI LA PALATUL COTROCENI ŞI LA PALATUL VICTORIA!
  CONTEAZĂ CA CEI CE VOR VENI SĂ-L BAGE LA PUŞCĂRIE PE DICTATORUL SMINTIT DE PUTERE ŞI AVERE TRAIAN BĂSESCU ŞI PE SLUGOIUL SĂU, PITICUL MAFIOT PENTICOSTALEZ EMIL BOC!
  CINE ESTE CU TRAIAN BĂSESCU ESTE TRĂDĂTORUL ROMÂNIEI!
  ROMÂNI, TRAIAN BĂSESCU URĂŞTE ROMÂNIA ŞI ROMÂNII!

  Ţopârlănia distruge România. De câţiva ani buni suntem izolaţi internaţional şi tot mai dispreţuiţi. Nivelul vieţii publice a cob orât neîncetat. Neamul prost s-a cocoţat pe platouri, pe funcţii ministeriale, pe candidaturi la preşedinţie.
  Tot ce era mai obscur, mai necioplit şi mai fals a ieşit la luminile rampei. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice târfă dă lecţii poporului român.
  (Teodor Baconschi)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.