Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 17, 2016 in Comunicate, Personal, Politic | 1 comment

Sunt onorată să deschid lista candidaților pentru Camera Deputaților din partea organizației PSD Vaslui

fullsizerender

Sunt onorată și mândră de propunerea organizației PSD Vaslui de a reprezenta, în calitate de deputat, oamenii acestui frumos județ în Parlamentul României. În urma votului și a procesului intern de evaluare a candidaților m-am plasat pe locul întâi, rezultat ce mă onorează și responsabilizeză în egală măsură.

Provocarea de a deschida lista de candidaturi a organizației PSD Vaslui este rezultatul unei munci susținute de patru ani de zile, pe care, alături de colegele si colegii mei din organizatia PSD Vaslui, am reușit să o transpun în realizări de substanță pentru bunul mers al județului nostru și pentru români.

Așa cum le-am spus și colegilor mei, consider că putem şi trebuie să venim în întâmpinarea aşteptărilor pe care oamenii şi le-au pus în PSD. Suntem partidul cu cei mai pregătiţi oameni, cu cei mai buni profesionişti, cu specialişti în toate domeniile guvernării. De aceea, avem obligaţia de a câştiga alegerile de la finalul anului și de a forma guvernul. Sper că alături de voi și prin votul pe care îl veți da în toamna acestui an putem reînscrie România pe calea dezvoltării şi a creşterii economice.

Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și îi asigur că ii voi reprezenta cu demnitate, profesionalism și competență pe cei care îmi vor acorda votul și încrederea lor.

Un gând special se îndreaptă către vasluienii mei din Colegiul 5, oameni calzi care în 2012 m-au adoptat numindu-mă „fata lor” investindu-mă cu încredere și speranță. Tot ce am realizat în activitatea mea parlamentară în acești 4 ani li se datorează. Le mulțumesc pentru faptul că mereu, prin încrederea și sustinerea lor, mi-au dat puterea și energia de a merge mai departe. Îi asigur că nu îi voi dezamăgi și voi continua să mă lupt pentru ei fiind mereu alături de ei!

1 Comment

  1. Cam slăbuț! Vasluiul e printre cele mai sărace județe!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.