Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 21, 2016 in Personal | 0 comments

Slujba de la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din satul Grăjdeni, comuna Fruntișeni

grajdeni fruntiseni

Astăzi, în această frumoasă zi de sărbătoare, am avut bucuria şi onoarea să particip la prima slujbă ţinută în Biserica cu hramul „Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena” din satul Grăjdeni, comuna Fruntişeni, o biserică pe cât de frumoasă, pe atât de plină de har şi de oameni cu credință curată în Dumnezeu.

Am fost impresionată de dăruirea, devotamentul și credința comunităţii de aici, păstorită cu aleasă chemare de preotul paroh Silviu Moroianu. Roadele minunatei legături dintre preot și credincioși se văd și în frumosul locaș ridicat prin truda și osteneala lor. Ţin cu această ocazie să transmit din toată inima felicitări părintelui Moroianu şi vasluienilor din această frumoasă localitate pentru exemplul de implicare şi credinţă pe care îl oferă cu timp și fără timp.

Îi mulţumesc părintelui pentru invitaţie, pentru înălţătoarea slujbă susţinută alături de ceilalți preoți co-liturghisitori şi pentru minunatul dar al Sfintei Scripturi pe care mi l-a oferit. La atmosfera de înaltă sărbătoare și bucurie sufletească au contribuit și vocile minunate ale corului ce a oferit răspunsurile la Sfânta Litughie. Voi reveni cu drag, ori de câte ori timpul îmi va permite, în aceste locuri superbe şi printre aceşti oameni minunaţi .

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.