Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 19, 2017 in International, Personal | 0 comments

Sincere felicitări, Heather Gerken, al 17-lea decan al Yale Law School!

Heather Gerken va fi, începând cu 1 iulie 2017, al 17-lea decan al Yale Law School și totodată prima femeie care va ocupa această prestigioasă funcție. Heather este una dintre cele mai bune specialiste din SUA în drept constituțional și drept electoral, cu o bogată experiență atât în mediul academic, cât și în firme de avocatură de renume.

Sincere felicitări, Heather! Ca membru în Comitetul Executiv al Yale Law School Association, mă bucur că o femeie cu abilități și calități profesionale deosebite va conduce destinele Yale Law School.

La Yale Law School am cunoscut ce înseamnă profesionalismul, meritocrația și mândria lucrului bine făcut. Având o bază solidă dată de şcoala românească, timpul petrecut la Yale a continuat să mă formeze nu doar ca profesionist, dar mai ales ca om cu principii şi valori pe care nu le-am abandonat şi pe care nu le voi abandona niciodată. Aici am legat prietenii cu oameni minunați din toate colțurile lumii, prietenii care rezistă distanţei și timpului.

Sunt convinsă ca va fi un mandat încununat de succese, iar Yale Law School va fi în continuare în elita învătământului din SUA.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.