Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 12, 2017 in Personal, Politic, Social | 0 comments

Programul „Săptămâna altfel”, la Guvernul României

Alături de Victor, un tânăr de nota 10, consilierul meu onorific pe afaceri europene și nu numai

Am primit astăzi, înainte de ședința de Guvern, vizita mai multor copii, care în cadrul Programului “Săptămâna altfel”, desfășurat în fiecare an în școlile și liceele românești, au ales să viziteze Guvernul. Împreună cu colegii mei miniștri, ne-a făcut o deosebită plăcere să îi primim, să îi ascultăm, să le arătăm o mică parte din activitatea pe care o desfășurăm în fiecare zi și să le oferim o mică bucurie înaintea Sfintelor Sărbători de Paște.

M-am bucurat să văd sala sobră a ședințelor de Guvern plină de zâmbetele și energia copiilor, dar mai presus de asta, am fost încântată de preocuparea lor și de întrebările pe care le-am primit în legătură cu munca pe care o depune Executivul în folosul acestei țări. Sper ca în viitor, cât mai mulți dintre ei să aleagă o carieră politică, pentru că mediul politic românesc are nevoie de asemenea caractere frumoase precum cele pe care le-am văzut astăzi.

Acești elevi minunați sunt încă o dovadă a faptului că România are un viitor strălucit și este datoria noastră să ne asigurăm că tinerii pot să își construiască acest viitor la ei în țară. Trebuie să continuăm să investim în educația copiilor, pentru că aceasta este piatra de temelie pe care ne clădim prezentul, dar mai ales viitorul.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.