Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 2, 2016 in Aparitii media, Personal, Politic | 0 comments

Principalele declaraţii în emisiune la Media TV Bârlad – 1 iunie

poza1

Referitor la centura ocolitoare a municipiului Bârlad: “Realizarea centurii ocolitoare a Bârladului este un subiect despre care s-a discutat mult timp, însă pot fi consultate documentele oficiale, care se află inclusiv pe pagina Camerei Deputaţilor, unde se poate vedea că eu şi Adrian Solomon ne-am ţinut de promisiunea făcută bârlădenilor. Această centură este acum bugetată şi trebuia să fie dat drumul la licitaţie pe sistem electronic de achiziţii publice (SEAP). Probabil că dacă am fi fost noi la guvernare acum licitaţia ar fi fost deja adjudecată. Parcursul este foarte simplu: când a fost întocmit bugetul, eu fiind membru al Comisiei pentru buget din Camera Deputaților, m-am consultat cu Adrian și cu doamna senator Gabi Crețu și am depus un amendament prin care am reuşit să obţin asigurarea finanțării pentru proiect. A fost unul dintre puținele amendamente admise atât în comisie, cât și în plenul Parlamentului, când a fost votată Legea bugetului de stat. În amnezia dată probabil de atmosfera campaniei electorale, unii uită exact cum am obţinut bugetarea centurii ocolitoare a Bârladului şi ar fi trebuit să ştie, inclusiv acei parlamentari din Vaslui care, votând legea bugetului, au votat pentru amendamentul meu.

În ultimele răspunsuri primite de la Ministerul Transporturilor și CNADNR se arată că acest proiect este inclus în Strategia de Implementare a Master Planului General de Transporturi în primul exercițiu financiar (2016-2020) și că este bugetată inclusiv actualizarea caietului de sarcini. Este inexplicabil de ce acest proiect bugetat deja de 6 luni nu este scos la licitație. Eu fac un apel către acest Guvern să îşi facă treaba şi să dea drumul la caietul de sarcini cu toată documentația necesară şi să scoată lucrarea la licitaţie.

Eu şi domnul deputat Adrian Solomon ne-am ţinut de cuvânt şi am făcut tot ce a depins de noi legal, dar vom urmări cu atenţie în continuare toţi paşi care au rămas pentru ca acest proiect atât de important pentru bârlădeni să devină o realitate. Sunt convinsă că, dacă prin votul din 5 iunie bârlădenii îi vor acorda încrederea lor și Adrian va deveni astfel primarul municipiului Bârlad, acest proiect va deveni realitate şi va ajuta la continuarea modernizării şi dezvoltării acestui frumos oraş!”, a declarat deputatul PSD Ana Birchall, miercuri, în emisiunea realizată de doamna Doina Secăreanu la Media TV Bârlad.

poza2

Referitor la candidatul PSD pentru Primăria municipiului Bârlad, domnul Adrian Solomon: “Sunt foarte mândră şi bucuroasă că pot să vin să vorbesc cu bârlădenii care ne privesc în această seară în emisiune şi să pot să îmi exprim susţinerea totală şi necondiţionată pentru colegul meu şi candidatul nostru, domnul Adrian Solomon. Am învățat foarte multe de la colegul și prietenul meu Adrian și vă spun, cu mâna pe inimă, că Bârladul câștigă un om devotat, un om al acțiunii și un gospodar ce va permite acestui frumos oraș să înflorească.

Vă pot oferi foarte multe exemple de lucruri bune pe care le-a realizat domnul Adrian Solomon inclusiv din funcția de președinte al Comisia pentru muncă şi protecţie socială din Camera Deputaților. Că tot este astăzi 1 iunie, să ne aducem aminte de majorarea indemnizaţiilor de creştere a copilului și a alocației pentru copii, ca să nu mai vorbim de majorarea salariilor profesorilor, medicilor şi asistenţilor sociali cu 25% și a tuturor bugetarilor cu 10%. Sunt exemple care ne arată un om care cunoaște atât administrația centrală și administrație locală, dar care, mai mult, arată un om care se ține de cuvânt.

Sunt convinsă că împreună vom face o echipă extraordinar de bună şi toate proiectele începute cu sprijinul PSD vor continua, iar alte proiecte noi, la nivel local, la nivel judeţean şi la nivel naţional, tot cu sprijinul PSD vor fi demarate pentru dezvoltarea orașului Bârlad. Sunt mândră că fac parte din echipa lui Adrian Solomon şi îi rog pe toţi cei care ne privesc să voteze pentru un om gospodar, un om care ştie administraţie, un om care iubeşte Bârladul şi care va fi un primar extraordinar de bun!”, a arătat Ana Birchall, miercuri, în emisiune alături de doamna senator Gabriela Creţu și domnul deputat Adrian Solomon.

Înregistrarea emisiunii Media TV Bârlad poate fi urmărită aici: http://www.b-o.ro/Emisiuni-2122-Media_TV_-_Emisiune_electorala__1_Iunie_2016.html

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.