Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 31, 2010 in Personal | 5 comments

Petrecere frumoasa

Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi numai lucrurile bune si apoi  sa inchideti poarta in urma voastra astfel incat grijile si supararile voastre sa nu va poata urma. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi voua…iar la cumpana dintre ani sa le spuneti, cu curaj, „Cele doua Cuvinte„.

5 Comments

 1. La multi ani si toate cele bune in 2011 !!!

  • Pedro
   la multi ani si toate cele bune si tie. Un 2011 plin cu bucurii si impliniri.

 2. Cantecelul asta imi aminteste de o intamplare din copilarie, probabil aveam 5-6 ani, iar bunica m-a intrebat daca o iubesc pe ea, pe taiaia, mamica, etc… Am zis ca da, dar se pare ca nu am fost convingator pt ca mi-a cerut sa o spun. A fost prima situatzie de genul asta cu care m-am confruntat. Ba chiar mi-a promis si o jucarie rara drept recompensa. Eh, cred ca episodul a durat o ora-doua. Pana la urma am sfarsit prin a ma ruga sa-mi dea jucaria, dar cele doua cuvinte nu le-a scos de la mine. Era o mare slabiciune, imposibil de dezvaluit pt un copilash de 6 ani. Dar oare chiar ii iubeam?! Incercam sa-mi dau seama ce-i cu mine, sa ma cunosc, cum puteam sa le spun ca ii iubesc?! Sincer, cred ca in cuplurile in care exista dificultate in a rosti cele 2 cuvinte, nu exista dragoste, ci doar o camaraderie de conjunctura. E doar o parere. Un om are o multzime de idealuri si se trezeste casatorit cu cineva cu care nu are nimic in comun, dar nu are alternativa. Pana la urma realizeaza ca asta e viatza lui, rosteste si cuvintele… Si transfera toate idealurile lui copilului care cel mai probabil are alt profil si asa transmite nefericirea mai departe.
  Nu ne ceretzi s-o spunem, daca n-o spunem poate inseamna ca n-o simtzim suficient. Si daca o spunem probabil mintzim.
  Nu ma luatzi in sema, e doar parerea unui razvratit.
  Va doresc nemurire si tineretze perpetua, fizica si spirituala! Daca noi nu vom avea parte de ea, generatzia copiilor lui Andrutzu o vor avea cu siguranta, sa vedem atunci daca mai sarbatorim trecerea anilor.
  PS: As vrea sa ma intorc in 2009…. din simplul motiv pt ca toti ceilaltzi merg in 2011. De ce sa parcurgem timpul intr-un singur sens?! Doar pt ca asa „ne-am pomenit”?!

  • Motanul Incaltat
   la multi ani!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.