Pages Menu
Categories Menu

2 Comments

  1. La multi ani! 🙂
    Numai bine si multa sanatate Dvs., familiei,si mamei Dvs.

  2. Sarut mana,va rog sa intrebati pe domnul ministru,Dan Constantin,sau,…pe care TVA vor sa il reduca cu 9%,pe cel din facturile de consum,-apa,-carburanti,-urent.-gaze,furaje,ingrasaminte,-telefoane ACHITATE,sau pe cel rezultat din vanzarea produsului sau serviciului „x”.Acum,bugtul incaseaza DOUA tva-uri,unul din facturile achitate 24%+TVA de 24% adaugat la produsul sau serviciului „x”.total 48%.-Daca reduce TVA cu 9%,in pretul produsului va fi inclus TVA 24% din facturile achitate+(TVA 24% adaugat la produs-9%)24%+15%=39% tva pe care il va incasa bugetul,iar producatorul,24% din facturi achitate dar,incaste de buget+9%restituit=33%,valoare TVA. Deci bugetul incaseaza TVA pentru acelasi produsin valoare de 39% INLOC DE 24% CUM ESTE APROBAT IN LEGE,-Producatorul va incasa un TVA de 24% di facturile achitate +9% restituit de Guvern. SOLUTIA PROPUSA DE NOI restabileste ordinea in incasrea IMORALA a TVA de doua ori pentru acelasi produs.Din momentul restituirii 100% TVA din facturi,BUETUL VA INCASA NUMAI UN TVA cel rezultat din vanzarea produsului,-Producatorul sete STIMULAT prin restituirea TVA de 24%,-TOATE PRETURILE scad justificat cu 24%.Argumentul forte este acesta.Sarut mana si curaj in a sustine aceasta solutie care va fi benefica tuturor.-Guvern si popor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.