Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 8, 2010 in Personal, Social | 4 comments

Pastila anti-stres

Astazi, Gladys Knight cu a ei superba „You Are The Best Thing That Ever Happened To Me„…una din favoritele mele! Sper sa va placa si voua!

4 Comments

 1. Şi mai bine ar fi să nu am motive să fiu stresat… 😀 Dar asta este ceva mai greu…

 2. Vad ca toata lumea se distreaza… Boc a triumfat ! Voi ce faceti ?! Opozitia care era foarte indignata acum 2 luni ?! Va distrati … Ati uitat de noi… Un foc de paie… Cum vreti sa mai avem incredere in voi ?
  Ati auzit de accidentul de la Caransebes ? Propuneti urgent in parlament un amendament la lege pedeposelor sau cu dracu se numeste… Un om care ucide 7 oameni cu un ciocan primeste 25 de ani sa u inchisoare pe viata in timp ce un sofer dement primeste 5 ani, chiar cu suspendare daca are spatele asigurat ! Cum este posibil ! Voi va distrati si lumea moare…indiferent cum … Taiasca Boc, Basescu si../Udrea ! Cu m e posibil sai lasati de capul lor ?! Aaa, sunteti in vacanta … Unde ? Miami, Coasta de Azur etc… Si noi ?!

  • puiuolaru60
   de acord ca trebuie modificata legea. Poate scrii si tu un post pe aceasta tema si il voi publica pe blogul meu la categoria Guest Post. Astept sa scrii.

 3. @ puiuolaru60
  Vă înţeleg indignarea, este justificată. V-aş propune însă să mai şi citiţi legea înainte de a comenta. 5 ani cu suspendare este un pic mai greu.

  Dat fiind că nu era vorba despre un drum public, nu se pune problema unui accident de circulaţie. Condamnarea sa pentru gestul iniţial este strâns legată de posibilitatea de a demonstra că s-a folosit de o maşină ca o armă în scopul de a vătăma respectivii oameni. În orice caz, ce s-a întâmplat iniţial nu are relevanţă în Codul Rutier pentru că nu s-a întâmplat pe un drum public şi nici nu poate fi privit, în consecinţă, ca accident rutier sau ca fugă de la locul accidentului. Ce s-a întâmplat mai târziu pe drumurile publice, poate intra sub incidenţa Codului Rutier.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.