Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 22, 2010 in Personal | 6 comments

Pastila anti-stres

Astazi Bob Dylan (intr-o companie de exceptie!) cu a lui „My back pages„, o melodie (este adevarat, o melodie a anilor mei de studentie cand impreuna cu colegele si colegii mei nu ne dadeam batuti pana nu demonstram adevarul din fiecare speta de drept pe care o analizam ….iar eu ma visam si, sincer, de multe ori ma si credeam 🙂 varianta feminina a lui Tom Cruise din filmul „Firma”!!) pe care am redescoperit-o de curand. Am reascultat-o cu placere si sper sa va placa si voua …este important sa continuam sa cautam adevarul/dreptatea chiar si acolo unde este/sunt mai greu de gasit datorita unor piedici de moment! Este esential sa nu uitam/abandonam sa speram, sa visam si sa urmarim idealurile in care credem! Important este ca aceste idealuri exista si nu este decat o problema relativa de timp pana cand vor deveni realitate daca credem cu adevarat in ele, asa cum mi-a spus mie un bun prieten! 

6 Comments

 1. Am descoperit recent un tip nou de „pastila anti-stress”. E vorba de trupa Gregorian care interpreteaza piese moderne de rock si pop in stilul calugarilor din evul mediu. Un exemplu aici 🙂

  BTW producator e Frank Peterson, cel care impreuna cu Mihai Cretzu a facut trupa Enigma.

  • Motanul Incaltat
   da, este o melodie foarte frumoasa! Multumesc.

 2. Probabil te credeai varianta feminina a lui Tom pt ca esti draguta ca el… In varianta feminina 😉
  Apropo, l-ai cunoscut in America?

  • Ovidiu
   ma credeam varianta feminina a lui Mitch pentru ca si in anii de studentie si acum am foarte dezvoltat simtul de a cauta si a lupta pentru dreptate si adevar….pentru un absolvent de drept filmul Firma este un film care inspira in invata!!
   nu l-am cunoscut dar sa stii ca „iubirea mea” a fost si ramane Richard Gere!!! (sau cunoscut si sub numele de Dicky…cum il numeste sotul meu….care stie de aceasta „iubire” dar nu poate face nimic decat sa o accepte si..eventual sa il „intepe” pe Richard ori de cate ori are ocazia!!!)

   • Probabil ca si tu esti „iubirea” unor fani…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.