Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 12, 2016 in Personal, Politic | 3 comments

Mulțumesc românilor pentru votul lor!

Mulțumesc tuturor celor care ieri au participat la vot exprimându-și în mod democratic opțiunea pentru componența Parlamentului României în următorii 4 ani! În cele din urmă apelul nostru la profesionalism a învins.
 
Mulțumesc românilor pentru că au optat pentru echilibru, unitate și pentru o Românie puternică atât pe plan intern cât și pe plan extern! Votul românilor ne obligă să fim responsabili, pentru că tot ceea ce am spus în campanie trebuie dus la îndeplinire. Avem o misiune dificilă în față, însă acum nimeni nu ne poate opri să atingem acel orizont ce aduce o viață mai bună pentru fiecare român.
 
Vă mulțumesc pentru sprijin și vă promit că voi face tot ce depinde de mine, dar și împreună cu echipa PSD pentru ca promisiunile făcute să devină realitate! Nimic din ceea ce am realizat până astăzi nu ar fi fost posibil fără sprijinul vasluienilor, astfel că încrederea și speranța cu care m-au investit vor fi răsplătite cu determinare și profesionalism în toate acțiunile pe care le voi întreprinde în numele lor.
 
Dumnezeu să binecuvânteze România și pe români! Forța noastră stă în susținerea și încrederea dumneavoastră, iar împreună vom face din România căminul pe care îl visăm pentru copiii noștri.

3 Comments

  1. Sunteti o romancuta neaose! 🙂 Frumoasa ia! Numai ca asa ceva e prohibitiv pentru covarsitoarea majoritate a romanilor. Nu va mai intreb cat costa.

    Pe cine vedeti in functia de premier? Pe Dl. Liviu Dragnea?

  2. Mi-ar fi plăcut să fiți nominalizată pt. Ministerul Educației.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.