Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 1, 2013 in Personal, Politic | 4 comments

Multumesc, dragi prieteni!

Multumesc pentru urari si gandurile bune. Multumesc pentru incredere, sfaturi si criticile constructive. Multumesc ca v-ati bucurat alaturi de mine in momentele de bucurie. Multumesc ca ati fost alaturi de mine si in momentele mai dificile pe care le-am trecut mai usor si datorita voua.
Pentru voi cateva din melodiile mele de suflet din Concertul de Anul Nou de la Viena, concert pe care il urmaresc cu religiozitate de cand aveam aproximativ 10 ani (si da,visam sa dansez si eu asa de frumos!!!), concert pe care, in continuare, visez sa il vad live intr-o zi.
Multumesc. Contez pe voi si in 2013!

Fie ca 2013 sa va aduca tot ce este mai bun si mai frumos pentru voi si celor dragi voua!

4 Comments

 1. Va multumesc mult pentru urari si pentru gandurile bune pe care mi le-ati transmis. Conteaza mult pentru mine. Va doresc tuturor sa aveti parte inzecit de sanatate si ani fericiti, plini de realizari!

 2. Exista, de asemenea, oameni care se multumesc cu faptul ca doresc o fapta, nu vor insa pentru diferite ratiuni sa o realizeze. Aceasta placere intarata toate energiile sufletului. In afara omul acesta este moral, in interior insa este imoral! Satisfacerea acestui fel de placere nu lasa omul sa aiba viata spirituala curata. Desi se roaga, desi se spovedeste, dar atunci nu este deschis, mai mult isi satisface placerea lui.

 3. D-na Birchall,
  Inteleg ca sunt discutii pentru revizuirea Constitutiei. Va rog sa-mi permiteti un punct de vedere inspirat din Constitutia SUA. In Preambulul la Constitutia US se spune asa:

  „We the People of the United States, in Order to form a more perfect Union, establish Justice, insure domestic Tranquility, provide for the common defence, promote the general Welfare, and secure the Blessings of Liberty to ourselves and our Posterity, do ordain and establish this Constitution for the United States of America.”

  De observat ca spune: „promote the general Welfare”. De aceea ma gandeam ca art.1,al.3 din Constitutia noastra – „Romania este stat de drept, democratic si social…” ar putea fi modificat in felul urmator:

  „Romania este stat de drept, democratic si social care promoveaza bunastarea generala, in care demnitatea omului, drepturile si libertatile cetatenilor, libera dezvoltare a personalitatii umane, dreptatea si pluralismul politic reprezinta valori supreme, in spiritul traditiilor democratice ale poporului roman si idealurilor Revolutiei din decembrie 1989, si sunt garantate”

  Ce parere aveti?

 4. Asa cum au definit SUA Parintii Fondatori, aceasta tara e un fel de Republica Populara Federala – de observat ca spune „We the People of the United States”, atat we (noi) cat si people sunt scrise cu litera mare – We the People, adica Noi Poporul. Or, acest stat promoveaza bunastarea generala, constitutional. Pe cand in Constitutia noastra e scris ca Romania e doar un stat social, fara sa se precizeze ca promoveaza bunastarea generala. Precizarea aceasta – promovarea bunastarii generale – ar fi intr-un deplin acord cu idealurile Revolutiei din decembrie 1989, pentru ca de asta am iesit in strada: sa traim cu totii mai bine!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Sergiu Nicolaescu… « Motanul Incaltat - [...] arata, printre altele, ca: “Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit în acestă dimineaţă, în urma unor [...]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.