Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 10, 2011 in Personal, Social | 4 comments

Maratonul lui Martyn in Paris

la 8.45 am Martyn a inceput sa alerge si a terminat intr-un timp foarte bun (cred ca 4 h si un pic, o sa aflam timpul exact in urmatoarele zile!) desi a fost extrem de cald astazi in Paris. Si eu si Andrutu suntem tare mandrii de Martyn …care a inceput sa isi planifice urmatorul maraton (ma tot  bate la cap cu cel din Atena!)….dar am inceput procesul de negociere!!!

Adevarul este ca atomsfera de pe strazi este greu de exprimat in cuvinte…a fost absolut minunat sa vezi 40.000 de persoane, de toate varstele, sa alerge cu atat de multa bucurie!

P.S. Da pentru toti cei care m-ati intrebat, (avand un spirit de observatie iesit din comun!), asa este, aveti dreptate …..pe pantalonii lui Martyn sunt scrise cateva cuvinte de incurajare din partea lui Andrutu si a mea!

Martyn la primul km!

Martyn la primul km!

Ana si Martyn Birchall

Andrutu mandru de medalia lui tati ...iar eu multumita ca a trecut linia de sosire!

Andrutu mandru de medalia lui tati ...iar eu multumita ca a trecut linia de sosire!

Martyn la finalul celor 42 de km!

Martyn la finalul celor 42 de km!

Ana si Martyn Birchall

4 Comments

  1. ma bucur pt el ne mindrim si noi cu ceva ca in rest nu avem cu ce sa ne mandrim decat saracie somaj etc spitale care sunt desfintate si mor bolnavi

  2. am si eu blog dar nu stiu daca am deschis ca lumea

  3. Ana,
    Te rog transmite lui Martyn felicitari pt participarea la maraton. Pe langa asta, spune-i te rog ca: I challenge him la maratonul de la NYC de pe 6 Noiembrie. Astept raspunsul vostru pe email.
    Stefania

Trackbacks/Pingbacks

  1. Baietii mei maratonisti | Ana Birchall - [...] a mai alergat cei 42 de kilometri la maratonul din Paris precum şi la ultimele două maratoane  din Bucuresti ... si deja a…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.