Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 4, 2015 in Comunicate, Personal, Politic | 0 comments

Mă onorează funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Vaslui. Alături de colegele și colegii mei ne vom lupta pentru ca oamenii să ducă o viaţă mai bună, un trai decent şi mai lipsit de griji

deputat

Mă onorează funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Vaslui. Alături de colegele și  colegii mei ne vom lupta pentru ca oamenii să ducă o viaţă mai bună, un trai decent şi mai lipsit de griji

COMUNICAT DE PRESĂ​

Deputatul PSD Ana Birchall a participat duminică, 4 octombrie, la Conferința județeană de alegeri a PSD Vaslui şi a fost aleasă, în cadrul Conferinţei, în funcția de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Cu acest prilej Ana Birchall și-a manifestat susținerea față de echipa PSD, care a fost reconfirmată prin votul celor prezenți, și și-a exprimat încrederea în reușita proiectelor viitoare, alături de membrii organizației PSD Vaslui.

“Sunt mândră că am fost aleasă, astăzi, de către colegii și colegele mele și mă onorează funcția de vicepreședinte PSD Vaslui. Îi mulţumesc domnului preşedinte Dumitru Buzatu şi întregii echipe la nivel judeţean! Am convingerea că împreună cu domnul președinte Dumitru Buzatu, cu aleşii noştri locali şi cu parlamentarii PSD din Vaslui vom forma o echipă redutabilă pentru a obţine victoria în alegerile parlamentare şi alegerile locale din 2016, atât la Consiliul Judeţean cât şi la primării şi consiliile locale. Alături de colegele și colegii mei ne vom lupta pentru ca oamenii să ducă o viaţă mai bună, un trai decent şi mai lipsit de griji”, a declarat Ana Birchall.

În cadrul conferinţei, deputatul PSD a precizat că așteaptă cu încredere alegerile de anul viitor, întrucât echipa din care face parte a dovedit de fiecare dată că reprezintă o formulă de succes. “Nu am nicio îndoială că munca PSD Vaslui va aduce o contribuţie remarcabilă la scorul naţional al PSD. Am fost întotdeauna între primele organizaţii judeţene prin prisma procentului obţinut. Suntem o organizaţie puternică, cu oameni de partid remarcabili, cu primari de cuvânt şi mai ales cu un preşedinte care ştie ca nimeni altul să coordoneze o echipă, să motiveze oamenii, un om pe care te poţi baza şi la bine, şi la greu”, a susținut Ana Birchall.

De asemenea, Ana Birchall a participat la Festivalul Toamnei din comuna Zorleni, eveniment organizat de Primăria Zorleni, condusă de doamna primar Paula Hultoană, și de Consiliul Local din Zorleni, prilej cu care deputatul social-democrat și-a reafirmat bucuria și onoarea de a-i reprezenta pe vasluieni în Parlamentul României. “Toamna este un anotimp al culegerii roadelor, atât cele pe care ni le dă Bunul Dumnezeu, cât și cele obţinute în urma activităților noastre. Așa cum vă cunosc și vă apreciez ca oameni harnici și cinstiți, sunt convinsă că roadele acestei toamne vor fi pentru cei din comuna Zorleni cu adevărat abundente și bogate. Locuitorii comunei Zorleni sunt vasluieni mândri că sunt români, de la care am învățat foarte multe. Oamenii de nădejde ca dumneavoastră, pe care îi reprezint cu cinste, m-au făcut un parlamentar mai bun. Voi fi alături de dumneavoastră şi în continuare, iar uşa cabinetului meu parlamentar va fi mereu deschisă. Veţi găsi în mine şi în colegii mei oameni gata să vă asculte şi necazurile, şi bucuriile. În întreaga mea activitate caut, în primul rând, să mă gândesc la voi și la ceilalți vasluieni care m-au trimis în Parlament și să nu vă dezamăgesc”, le-a transmis Ana Birchall vasluienilor prezenți la festivitate.

12084082_1008858485801967_601827857_n

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.