Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 27, 2017 in Aparitii media, Personal | 0 comments

La mulți ani, Agerpres!


Agenția Națională de Presă AGERPRES, cea mai veche agenție de presă românească, împlineşte astăzi, 27 martie, 128 de ani de existenţă.
Este un moment aniversar cu semnificaţii deosebite fiindcă îi celebrăm pe cei care, prin condeiul lor, cu promptitudine şi profesionalism, s-au pus în slujba informării corecte a cetăţenilor.
În calitate de ministru delegat pentru Afaceri Europene, apreciez eforturile depuse de Agerpres în direcţia diversificării şi organizării informaţiei, secţiunea Ora Europei fiind un instrument foarte util tuturor celor care sunt interesaţi de problematica europeană, cu atât mai mult cu cât tot în acest an, aniversăm şi 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană
Faptul că a fost înființată la inițiativa ministrului de externe Petre P. Carp, sub numele de Agenția Telegrafică a României sau Agenția Română, cu rolul de a difuza în țară un „serviciu exact și rapid a tuturor știrilor de interes general sau special”, ne arată încă o dată, legătura strânsă dintre instituţiile noastre.
La mulţi ani, Agerpres, felicitări pentru modul dedicat şi echilibrat în care jurnaliştii agenţiei Dvs. înţeleg să îşi exercite meseria şi pentru standardul ridicat pe care l-aţi impus în peisajul media din România. La cât mai multe ştiri şi evenimente de calitate, aşa cum ne-aţi obişnuit deja!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.