Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 22, 2011 in Personal | 2 comments

In memoriam

Vasile Rusz

astazi am aflat cu amaraciune ca un prieten drag din Chicago, Vasile, a decedat intr-un tragic accident. Cuvintele sunt incapabile sa exprime regretul pe care si eu si Martyn l-am simtit la aflarea acestei teribile vesti.

Condoleante Feliciei, familiei si tuturor prietenilor din Chicago si ma rog ca Dumnezeu sa va dea puterea sa depasiti acest moment trist. Pentru mine si Martyn Vasile a fost si ramane un OM care a stiut sa ma incurajeze, sa ma imbarabateze cu o vorba buna si sa imi dea o mana de ajutor atunci cand am avut nevoie, sa ma critice cand am meritat si sa imi arate ca intr-adevar toti oamenii sunt trecatori dar nu toti trecatorii sunt oameni. Vasile a fost un mare OM care ne-a primit in casa si familia sa cu omenie si prietenie.

Vasile, Dumnezeu sa te odihneasca si fii sigur ca o sa imi lipseasa sfaturile, incurajarile si criticile tale. Ramai cu bine, prieten drag!

2 Comments

  1. Ai lasat o mare durere in sufletele noastre.D-zeu sa te odihneasca in pace.Nu te voi uita niciodata,prietene drag.Sincere condoleante familiei. DAN MICLAUS

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.