Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 28, 2016 in Personal, Politic | 0 comments

Împreună cu doamna Adriana Costorel, viitorul primar al comunei Pochidia

Sunt bucuroasă să fiu din nou alături de doamna Adriana Costorel, un om special, bun gospodar, și, cred eu, viitorul primar al comunei Pochidia începând cu 5 iunie.
O apreciez în mod deosebit pe doamna Adriana Costorel, o femeie puternică şi ambiţioasă care va demonstra prin fapte, nu prin vorbe, că îi pasă de comuna pe care o va păstori.
Proiectele desfășurate în această comună cum sunt, spre exemplu, alocarea unui microbuz școlar, continuarea lucrărilor la grădinița din Sălceni sau construirea bisericii din satul Borodești, proiecte cu care se laudă actualul primar, sunt un exemplu de proiecte sustinute si sprijinite pe echipa PSD la nivel judetean si parlamentar pentru locuitorii din Pochidia. Regret că se încearcă acreditarea altor persoane cu proiecte care nu le aparțin.
Sper ca prin votul lor de susținere pentru Adriana Costorel, sătenii din Pochidia să îmi dea ocazia să formez o echipă redutabilă cu candidatul PSD. Îl invit pe domnul primar Ciocan Marius să nu se mai laude cu realizările altora și să spună concret ce a făcut el,personal, pentru consătenii săi.
Îi îndemn pe toți locuitorii din această frumoasă comună ca pe 5 iunie să o voteze pe doamna Adriana Costorel și echipa de consilieri PSD, pentru ca viitorul lor să fie mai bun. Echipa PSD aproape de oameni! 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.