Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 30, 2019 in Personal, Profesional, Social | 0 comments

Gala ”Antreprenor în România” 2019

Am fost onorată să particip la Gala ”Antreprenor în România”, organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), o inițiativă inițiativă, care merită să fie susținută și încurajată!
Cu această ocazie am subliniat că evenimentul dedicat antreprenorilor și îndeosebi femeilor-antreprenor este o dovadă că în ultimii ani femeile din România au reușit să înlăture din barierele aflate în calea succesului lor, iar competența, dedicarea și munca le-au fost recunoscute și apreciate de societate.
Am transmis felicitări tuturor femeilor-antreprenor pentru forța și tenacitatea de care dau dovadă zi de zi, dar şi pentru altruismul și generozitatea care le-au determinat să lupte, nu doar pentru propriile proiecte și idealuri, ci şi pentru colegele şi colegii lor, pentru angajaţii pe care îi reprezintă şi pentru că acesta este exemplul pe care trebuie să îl lăsăm generaţiilor următoare.
Îi îndemn pe antreprenori, femei și bărbați, deopotrivă, să aibă încredere să investească în România, să își clădească afaceri aici, acasă, să creadă în ideile inovatoare, care aduc beneficii economice și sociale întregii societăți, și să le aplice cu ambiție.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.