Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 26, 2014 in Personal | 0 comments

Festivalul folcloric Muguri de Tezaur din Ivești

După ce am fost la slujba Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, la biserica din Tomești, al cărui hram este sărbătorit astăzi, am participat la Ivești la cea de-a treia ediție a Festivalului-concurs folcloric Muguri de Tezaur, împreună cu domnul Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui și domnul deputat Adrian Solomon.

La festival au participat copii din toate colțurile județului Vaslui. Am avut parte de o lecție de adevărată bogăție a României. Satul românesc păstrător de tradiții conține filonul reprezentativ pentru calitățile minunate ale acestui neam. Felicitări părinților, bunicilor, dascălilor pentru că transmit această adevărată bogăție a României către copii! Îmi aduc aminte cu drag că prima horă pe care am dansat-o în colegiul meu a fost hora de la Ivești în toamna lui 2012.

Festivalul a fost organizat de primăria comunei Ivești în colaborare cu Centrul județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vaslui, aflat în subordinea Consiliului Județean Vaslui. Felicitări domnului Nistor Dumitrache, primarul comunei Ivești, domnului Niculai Necula, viceprimar, consilierilor locali și întregii echipe care s-a implicat în organizarea acestui minunat festival!

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. VIDEO – Festivalul folcloric Muguri de Tezaur din Ivești – 26-10-2014 | Ana Birchall - […] Galeria de fotografii de la eveniment aici. […]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.