Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 20, 2017 in Cultural, International, Personal | 0 comments

Felicitări tuturor elevilor și dascălilor care au dus în fiecare an Vasluiul și România în elita competițiilor internaționale de informatică!

Sursa foto: edu.ro

Lotul olimpic de informatică al României a câștigat trei medalii de aur din șase posibile și una de argint la Olimpiada Europei Centrale de Informatică care a avut loc la Ljubljiana. Sub coordonarea domnului profesor Dan Pracsiu de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din Vaslui, elevii au reușit o nouă performanță remarcabilă, în continuarea succeselor obținute în anii anteriori!

Felicitări lui Andrei Popa, absolvent al Liceului ‘Mihail Kogălniceanu’ din Vaslui, care a obținut medalia de aur cu punctaj maxim, și felicitări tuturor elevilor și dascălilor pentru munca, ambiția și dăruirea prin care au dus în fiecare an Vasluiul și România în elita competițiilor internaționale de informatică! Întotdeauna am susținut că cea mai de preț avere a României este resursa ei umană, iar acești tineri cu minți strălucite îmi dau puterea și încrederea de a merge mai departe și de a încerca să facem cât mai multe pentru ei spre a avea un viitor aici, acasă.

https://www.monitoruldevaslui.ro/2017/07/performanta-deosebita-a-invatamantului-vasluian.html

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.