Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 24, 2017 in Cultural, Personal, Social | 0 comments

Felicitări Asociației OvidiuRo pentru campania “Dai carte, ai parte”!

Felicitări Asociației OvidiuRo pentru campania “Dai carte, ai parte”, o nouă inițiativă care promovează cititul și educația preșcolară de calitate acolo unde este nevoia cea mai mare, în zonele sărace ale României! Fiecare copil are dreptul la educație, iar fiecare leu cheltuit pentru educația copiilor noștri este o investiție în prezent și mai ales în viitor.

Proiectul “Fiecare copil în Grădiniță” – un vis frumos care a devenit realitate, început alături de prietenele mele de la Asociatia OvidiuRo, Leslie Hawk și Maria Gheorghiu – ajută astăzi mii de copii să nu abandoneze primele forme ale educației lor la început de drum. Anul acesta a împlinit doi ani. În județul Vaslui pe care îl reprezint în Parlamentul României, aproape 6.000 de copiii provenind din familii sărace au beneficiat de stimulentele acordate sub forma tichetelor sociale în prima parte a anului trecut.

Este important ca astfel de măsuri să nu rămână singulare pentru ca un număr cât mai mare de copii să aibă acces la educație, la educație timpurie și la o educație de calitate. ‘Ce ai în cap și în suflet nu poate să îți ia nimeni niciodată, iar educația este cea mai buna zestre pe care o poți avea vreodată!’, îmi spunea tot timpul bunica mea, Catalina. De aceea, cred că trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru educația copiilor noștri!

http://www.facebook.com/AsociatiaOvidiuRo/posts/1171408292891401

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.